FETÖ defalarca tehdit etti!

FETÖ defalarca tehdit etti!
AK Parti kapatma davalarında avukat olarak görev yapan, Prof. Dr. Hüseyin Altaş, önemli açıklamalarda bulundu.

17-25 Aralık ve AK Parti kapatma davalarında avukat olarak görev yapan, eski Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, Sabah'a konuştu.

İşte sayısız ölüm tehdidi aldığını söyleyen Altaş'ın anlattıkları:

 Dekanken FETÖ'nün kirli hesaplarını ve gerçek yüzünü gördüm. FETÖ, Türkiye'deki tüm hukuk fakültelerini üs olarak hedefledi ve kontrol altına almak istedi. Tehdit ve zorbalıkla öğrencileri provoke ettiklerine, sol görüşlü öğrencilerin bile içine sızarak onları yönlendirdiklerine şahit oldum.

 Sosyal etkinlik düzenleyen öğrenci gruplarına sızdılar. İsimsiz mektuplarla beni ve bazı akademisyenleri hedef aldılar. 17-25 Aralık kumpası öncesi beni de dinlemişler. Şikayetçi oldum. Yasa dışı dinleme kararı alan sanıkların hepsi tutuklu yargılanıyor.

 17-25 Aralık kumpası FETÖ'nün güç zehirlenmesiydi. Yargı sistemini çökertmişlerdi. Keyfi uygulamalarla insanların özel hayatları didik didik ediliyordu. Örgüt gazeteleri algı yönetimi sağlıyordu.

 17-25 Aralık sözde yolsuzluk soruşturmasında adı geçen iş adamlarının dava sürecini yürütürken ölüm tehditleri aldım. Kazandığım her dava sonrası isimsiz tehdit mektupları aldım, iftira yağmuruna tutuldum, telefonlarımı dinlediler yılmadım, davaları kazanmaya devam ettim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.