Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye ağır eleştiriler

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye ağır eleştiriler
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 'yetersiz' bir kadroya sahip olduğunu savunarak sarı lacivertlilerin çok puan kaybedeceğini iddia etti.

UEFA Avrupa Ligi (A) Grubu ilk maçında Zorya deplasmanında 1 puanı son dakikada kurtaran Fenerbahçe'ye bir sert eleştiri de Rıdvan dilmen'den geldi.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Zorya Luhansk maçı sonrası Fenerbahçe’ye çok ağır eleştirilerde bulundu. Dilmen'in değerlendirmeleri şöyle:

- Fenerbahçe 4 forvetle oynamaya başladı. Hem Bursa maçında hem de burada. Hocanın bunları söylemesi tuhaf geldi. Fenerbahçe’nin problemi aynı. Fenerbahçe’nin sorunu 1-0 gerideyken değil, Fenerbahçe’nin sorunu 0-0 iken çıkıyor.”

- Rakip takımın sağ beki Fenerbahçe’nin bütün oyuncularından daha çok dripling yaptı. Fenerbahçe’nin adam eksilten oyuncusu yok ki. Geri veya yana oynuyorlar.

- Fenerbahçe’de van Persie’yi saymıyorum; Hasan Ali dışında solak oyuncu yok. Bol bol duran top kazanan takımda duran top kullanan oyuncusu yok. Klasik 4-4-2 yaparsın, bir şey yaparsın...

- Salih’in performansını beğenmiyorum. Bu ligin kalitesiyle yüksek performanslı takımlara oynaması çok zor. Oğuzhan gibi kullanırsınız. Geriden oyun kuracak şekilde.

- Bu kadroyu mümkün olarak devre arasına kadar götürmeniz lazım ama devre arasına kadar Fenerbahçe’nin puan kaybı çok olur. Aykut’la (Kocaman) benim elim ayağım düzgün olsa beni de oyuna alacaktı.”

- Klasik oldu. Bursaspor maçıyla bu maç benzer. Plan değil bu. Bu, basit rakiplerin el verdiği sürece yapılan değişiklikler. Mehmet Topal sırıtıyor.

- Neden kötü oynadı ki Mehmet Topal? Ofansif olarak çok farklıydı hoşuma da gitti. Fiziği yerinde olsa 50 yaşına kadar oynar. Kendinin üzerinde işler yaptı Mehmet Topal. Mağlup olsaydık eğer işimiz çok zordu.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.