Polise ‘haritadan yer beğen’ tehdidi

Polise ‘haritadan yer beğen’ tehdidi
İstanbul'da bir mekanda çıkan tartışmada devreye giren polisleri savcı sevgilisi ile tehdit eden genç kız için 5 yıl hapis cezası istendi.

 

Olay Stilist Gizem S.(21) ile reklamcı arkadaşı Duygu K.'nın (28), eğlenmek için gittikleri Kadıköy'deki bir eğlence mekanında  yaşandı. Gizem S. ile mekanın garsonu arasında yaşanan tartışmaya  güvenlik görevlileri de karışınca tartışma sokağa taşındı. Yaşanan gerginlik büyüyünce olaya devriye gezen polisler  müdahale etti.

Gizem S.’nin arkadaşı Duygu K. da olaya dahil olunca mekan sahibi, iki kadından şikayetçi oldu. Polis iki arkadaşı mekandan çıkarıp karakola götürmek isteyince bu kez polisle tartışma başladı.

SAVCI SEVGİLİSİ İLE TEHDİT!

Duygu K. bu sırada iki polis memuruna, “Siz kimsiniz de bizi karakola götüreceksiniz, hepiniz haritadan yer beğenin, benim sevgilim savcı, cahil köpekler” diyerek ağır hakaretlerde bulundu. Gizem S. de polislere bağırdı.

Bunun üzerine kelepçelenerek mekandan çıkarılan iki arkadaş karakola götürülerek ifadeleri alındı. Polis memuru Ahmet K. ile Fatih Y.’nin iki genç kızdan şilayetçi oldu.

5 YILA KADAR HAPİS

Tutuksuz yargılanan Duygu K. ve Gizem S. hakkında, “Görevi yaptırmamak için direnme ve hakaret” suçlarından dava açıldı ve haklarından 1 yıl 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istendi.

Vatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum