Ukrayna'da olay saldırı! Canlı canlı yakacaklardı

Ukrayna'da olay saldırı! Canlı canlı yakacaklardı
Ukrayna'da holiganların saldırısına uğrayan Fenerbahçeli taraftarlar ölümle burun buruna geldi.

Odessa’da F.Bahçeliler’in yemek yediği restorana yüzleri maskeli 100 saldırgan baskın düzenledi. Holiganlar bir taraftarın üzerine benzin döküp yakmaya çalışırken çakmağın alev almaması facianın önüne geçti

UEFA Avrupa Ligi gruplarında oynanan ilk maçta takımlarını yalnız bırakmak istemeyen F.Bahçeli taraftarlar Ukrayna’da ölümle burun buruna geldi. Sarı-lacivertliler, Odessa’da çeşitli bölgelerinde Ukraynalı taraftarların saldırısıyla karşı karşıya gelirken en vahim olay şehrin merkezinde bir restoranda yaşandı.
 
SOPALARLA DÖVDÜLER
 
F.BAHÇELİ taraftarların yemek yediği sırada yüzleri maskeli, siyah giyinen, ağızlarında dişlikler bulunan 100 kadar Ukraynalı holiganın saldırısına uğradı. Gözleri dönen holiganlar bir taraftarın üzerine benzin döküp yakmaya kalktı. Ancak neyse ki o esnada çakmak yanmadı ve böylece de facianın eşiğinden dönüldü.  Ancak bununla yetinmeyen holiganlar bir diğer taraftarın üzerine meşale atarken, diğerlerini ise sopalarla dövdüler. Çok sayıda F.Bahçeli taraftarı yaralı olarak hastaneye kaldırılıdı. 
 
3 FANATİK GÖZALTINDA
 
UEFA yetkilileri olaydan haberdar olduktan sonra durumla ilgili olarak bilgi almak için Ukrayna polisine başvurdu. Ancak polisin “Bizim böyle bir olaydan haberimiz yok” yanıtını vermesi şaşkınlık yarattı. 100 kişilik ekibin özel eğitimli insanlardan kurulu olduğu, aralarında sivil polis ve askerlerinde bulunduğu ancak hiçbirinin kimliğinin tespit edilemediği öğrenildi.kentinde çıkan olaylar sonrası Ukrayna polisi, 3 Zorya Luhansk taraftarını kelepçeli halde emniyete götürdü.

(Vatan)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.