Takım arkadaşlarından Van Persie için şok yorum!

Takım arkadaşlarından Van Persie için şok yorum!
Büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe’de eski günlerinin çok uzağında kalan Hollandalı golcü Robin van Persie için takım içinden şok tespit geldi

Manchester United’dan Fenerbahçe’ye transfer olduğunda statta attığı imzası bile olay olan Robin van Persie aradan geçen koca bir sezonun ardından beklentilerin çok altında kaldı.

Pereira ile anlaşamayan, yaşadığı sakatlıklardan sonra hazır olduğunda bile oynatılmayan Persie’nin vatandaşı Advocaat geldikten sonra çıkışa geçeği yönündeki beklentiler yine boşa çıktı.
 
Zorya maçına yedek başlayan golcü futbolcunun neden bu kadar kötü olduğu konusunda ise takım içinden ilginç bir tespit geldi. Teknik heyet gayretli olan ve çalışsa bile eski formunu yakalayamayan oyuncunun geçmişte yaşadığı sakatlıklardan dolayı bir türlü ritim yakalayamadığı görüşünde. 
 
VÜCUDU KALDIRMIYOR
 
Van Persie, sakatlıktan çıksa bile yapılan yüklemelerde bu sefer değişik bölgelerden ufak sakatlıklar yaşıyor ve istediği performansa ulaşamıyor. Ağrılarıyla oynamak zorunda kalıp maçlarda patlayıcı kuvveti gösteremiyor. Bu sebeple fiziki anlamda takımın da gerisinde kalıyor. 2-3 hafta iyi olsa dahi sonraki haftalarda vücudunun diğer bölgelerinde yüklemelerden dolayı sıkıntı yaşayan Persie’nin eski formunu da yakalamasına da çok zor gözüyle bakılıyor.

(Vatan)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.