Alanyaspor Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Alanyaspor Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Süper Lig'in 4 haftasında Trabzonspor, Alanyaspor deplasmanında. Peki merakla beklenen Alanyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor, Alanyaspor deplasmanına konuk oluyor.Futbolseverlerin merakla beklediği Alanyaspor-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Tüm detaylar haberimizde...

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, oyuncuların, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladığı belirtildi.

Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde oyuncuların ısınmasıyla başladığı, koordinasyon ve taktik çalışmayla son bulduğu kaydedildi.

ALANYASPOR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Alanyaspor, 17 Eylül Cumartesi günü (bugün) saat 18.00'da Alanya Oba Stadyumu'nda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Halil Umut Meler'in yöneteceği karşılaşmanın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Ali Saygın Ögel üstlenecek. 

MUHTEMEL 11'LER

ALANYASPOR: Haydar, Gassama, Ba, Omeruo, N'Sakala, Deniz, Sackey, Candeias, Emre, Guerrier, Love

TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Uğur, Durica, İbanez, Okay, Onaz, Yusuf Erdoğan, Mehmet, Castillo, Suk

TRABZONSPOR'DA HEDEF GALİBİYET

Spor Toto Süper Lig'e istediği başlangıcı yapamayıp ilk 3 haftada sadece 3 puan toplayabilen Trabzonspor, bugün deplasmanda oynayacağı Aytemiz Alanyaspor karşısına 3 puan almak için çıkacak.

Ligin ilk 3 haftasında arzu ettiği sonuçları elde edemeyen bordo mavililer, kötü giden tabloyu tersine çevirmek istiyor. Bordo mavili takım, ligin 4'üncü haftasında hedefini 3 puan olarak belirledi.

KADRODA DEĞİŞİKLİK

Geride kalan haftada oynanan Osmanlıspor maçında ilk iki haftadaki 11'inden farklı olarak 2 değişikliğe giden teknik direktör Ersun Yanal'ın, Alanya deplasmanında da kadroda değişiklikler yapabileceği bildirildi. Ersun Yanal'ın sol bekte Güray'ın yerine İbanez ve sağ bekte de yeniden Zeki Yavru'ya şans verebileceği öğrenildi. te yanhdan Trabzonspor'da sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı açıklandı.

N'DOYE SÜRPRİZİ

Bu arada Trabzonspor'da yeni sezonda da kadroda tutulan ve yıllık alacağı ücrette indirime giderek fedada bulunan Dame N'doye, Aytemiz Alanyaspor maçının 18 kişilik kadrosuna girdi. Ersun Yanal'ın Alanya deplasmanında N'doye'ye şans verebileceği belirtilirken 31 yaşındaki oyuncuyu sağ kanatta da değerlendirebileceği öğrenildi. Senegalli forvet oyuncusu, ligde geride kalan ilk 3 maçta 18 kişilik kadroda yer almamıştı.

BERO: "ÖNÜMÜZDE UZUN YOL VAR, UMUTLUYUM"

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Matus Bero, gelecek adına umutlu olduğunu söyledi. Trabzonspor'da sıfırdan bir başlangıç yaptıklarını belirten 21 yaşındaki genç orta saha oyuncusu, şunları söyledi:

"Trabzonspor gerçekten çok büyük kulüp. Sıfırdan bir başlangıç yaptık. Ben dahil takıma yeni katılan oyuncular var. Zamanla daha iyi olacağız. Umutluyum, önümüzde uzun bir yol var. Aytemiz Alanyaspor maçını kazanıp çıkış yakalamak istiyoruz."

HÜSEYİN KALPAR: "KENDİ SEYİRCİMİZ ÖNÜNDE KAZANMAK İSTİYORUZ"

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Spor Toto Süper Lig'de bugün oynayacakları Trabzonspor maçıyla ilgili olarak, "Kendi sahamızda kendi seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz. Sahamızdaki ilk maç olması nedeniyle kazanmak bizlere fazlasıyla moral olur." dedi.

Hüseyin Kalpar, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendi sahalarında Süper Lig'de ilk kez oynayacaklarını söyledi.
Trabzonspor ile çok önemli bir maçta karşılaşacaklarını kaydeden Kalpar, "Trabzonspor iki haftadır kaybediyor.

Onlar açısından da maçın çok önemli olduğunu biliyorum. İki takım açısından da kolay bir maç değil. Özellikle kendi sahamızda kendi seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz. Sahamızdaki ilk maç olması nedeniyle kazanmak bizlere fazlasıyla moral olur. Psikolojik olarak bizi çok daha yukarılara taşır." ifadelerini kullandı.

Çoğu yeni oyunculardan oluşmuş bir takım olduklarını, ligde biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu dile getiren Kalpar, şöyle konuştu:

"Uyum sorunu ister istemez oluyor, dil sorunu oluyor. Bunların hepsini aşmaya çalışıyoruz. Bu zamanı kısaltmak için de büyük bir çalışma çabası içerisinde oluyoruz. İnşallah en iyi ve doğru şekilde bunu kendi lehimize çevirme adına bize düşen görevi layıkıyla yerine getiririz. Her şeyden önce maç kazanmak bu zamanı kısaltıyor. Maç kazandıkça da hem bireysel hem camia hem de takım olarak moral kazanmış oluyoruz. Bu da zamanı kısaltmak anlamında önemli. Bu açıdan Trabzonspor maçı çok anlamlı."

Futbolda hata ve eksikliklerin hiç bitmediğini vurgulayan deneyimli teknik adam, mümkün olduğunca saha içinde doğruları daha fazla yapan bir takım hüviyetinde olmak istediklerini kaydetti. Bunu son üç maçta yerine getirdiklerini ifade eden Kalpar, daha iyisinin olabileceğini ama bunun için zamanın gerekli olduğunu bildirdi.

Hüseyin Kalpar, zamanı kısaltmanın maç kazanmakla olacağının altını çizerek, "Sahamızda Süper Lig'deki ilk maçımızı Trabzonspor ile yapıyoruz. Trabzonspor'un da bir galibiyet ve iki mağlubiyeti var. Bu anlamda bize karşı çok iyi hazırlandıklarını ve bu maçı da çıkış maçı olarak göreceklerini düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.