Öğretmenler okullarını temizledi

Öğretmenler okullarını temizledi
Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim öğretim yılı öncesi Parmakkurdu Köyünde öğretmenler gönüllü olarak okullarının bakımını üstlendi.

Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim öğretim yılı için tüm hazırlıklar sürerken Mersin'in merkez Akdeniz İlçesi'ne bağlı 18 kilometre uzaklıktaki Parmakkurdu Köyü İlk ve Ortaokulu öğretmenleri gönüllü olarak okullarının bakımını yaptı.

Torosların eteğindeki bir dağ köyü olan Parmakkurdu'da görev yapan 13 öğretmen pazartesi günü ders başı yapacak ilkokul ve ortaokul öğrencileri için önce okulun eksikliklerin belirledi.

Ardından da harekete geçerek ellerine fırça alıp okulun koridorlarını ve sınıflarını tek tek boyadı. Bir yandan da sınıfları yıkayarak, temizlik yapan öğretmenler sıraları da bakımdan geçirdi. Sınıfta bulunan sıraları okul bahçesine çıkartan öğretmenler tadilatını yapıp, boyayıp tamir ettikten sonra yeniden içeriye aldı.

Eğitim ve öğretim yılı öncesi 180 öğrencileri için gönüllülük esası ile okullarını bakımdan geçirdiklerini belirten öğretmenler, amaçlarının ders başı yapan öğrencilerinin temiz, tadilatı yapılan modern bir okulda eğitim almalarını sağlam olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.