Trabzonspor üst üste üçüncü yenilgisini aldı

Trabzonspor üst üste üçüncü yenilgisini aldı
Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Aytemiz Alanyaspor, sahasında Trabzonspor'u 3-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Aytemiz Alanyaspor, sahasında Trabzonspor'u 3-0 mağlup etti.

"Güzel goller bularak 3-0 galip geldik"

Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, güzel bir oyunla maçı kazandıklarını söyledi.

Oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik eden Kalpar, şunları kaydetti:

"Onları kutluyorum. Kazanmak için inanmak gerekiyordu. İnancımız vardı. Sabırlı olmamız gerekiyordu ve bu sabrı gösterdik. Futbolun doğrularını yapan takım hüviyetinde olmak istedik. Onu da zaman zaman gerçekleştirdik. Zaman zaman eksikliklerimiz, hatalarımız oldu. Futbolda bu hataların olmaması da mümkün değil. Bu hataları kapatmak için de büyük mücadele örneği ortaya koyduk. Herkes elinden geleni ortaya koydu ve sonunda çok güzel goller bularak 3-0 galip geldik."

"Trabzonspor'u hak ettiği yere getireceğiz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise takım olma yolunda geçirdikleri bu dönemde aldıkları kötü sonuçlara en kısa sürede son vereceklerine inandığını aktardı.

Başarılı sonuçlar için daha fazla çalışmaları gerektiğini de vurgulayan Yanal, "Emin olun ki ben, başta başkanımız, yönetim kurulumuz ve oyuncularımıza güveniyorum. Bunun en kısa sürede olacağına inanıyorum." diye konuştu.

Maçta iki farklı devre oynadıklarını anlatan Yanal, şu ifadeleri kullandı:

"İkinci devredeki ve oyunun başındaki takımın dağınıklığı bize yakışmadı. Bunu çok çabuk toparlayıp, oyuna dönmemiz gerekiyordu ve bunu da başardık. Takım olma yolundaki bu acılı süreci geride bırakabileceğimize inandığım oyunculardan kurulu bir takım var. Bu takımı onlar ayağa kaldıracak, beraber ayağa kaldıracağız ve Trabzonspor'u hak ettiği yere getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.