İlkay, Premier Lig’deki ilk golünü attı

İlkay, Premier Lig’deki ilk golünü attı
Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, İngiltere Premier Lig’deki ilk golünü kaydetti.

Premier Lig'de geçtiğimiz hafta şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerinden Manchester United'ı mağlup eden Manchester City, bu kez ligin zayıf ekiplerinden Bournemouth'ı 4-0 mağlup etti ve ligdeki 5. maçından da galibiyetle ayrıldı.

Yoğun taraftar desteğini de alarak ilk dakikalardan itibaren oyunda etkili olan City, 15. dakikada De Bruyne'nin frikik golü ile 1-0 öne geçti. Golün ardından baskılarını devam ettiren ev sahibi ekip, 25. dakikada genç yıldız Iheanacho ile farkı 2'ye çıkardı ve ilk yarı Manchester City'nin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin ikinci devresine Manchester City gol ile başladı... Iheanacho'nun asistinde Sterling topu ağlara gönderdi ve skoru 3-0'a getirdi.

Maçta son sözü Türk asıllı Alman oyuncu İlkay Gündoğan söyledi. 66. dakikada Kevin de Bruyne'nin asistini boş geçirçmeyen İlkay takımını 4-0 üstünlüğe taşıdı ve mücadele bu skorla bitti.

Premier Lig'de çıktığı 5 maçı da kazanan Manchester City puanını 15'e yükseltirken, zirvedeki yerini korudu. Bournemouth ise 4 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.