İsmail Köybaşı'nı yakan olay! Neden oynamadığı ortaya çıktı...

İsmail Köybaşı'nı yakan olay! Neden oynamadığı ortaya çıktı...
Fenerbahçe'de bu sezonun en çok merak edilen sorularından biri, Beşiktaş'tan transfer edilen İsmail Köybaşı'nın neden hiç oynatılmadığı...

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Hırvatistan maçında 90 dakika oynattığı İsmail Köybaşı'nın Fenerbahçe'de neden oynatılmadığının sebebi ortaya çıktı.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen İsmail Köybaşı, kadroya giremeyince teknik direktör Dick Advocaat'tan özel toplantı istedi. İsmail Köybaşı, Hollandalı hoca Dick Advocaat ile yaptığı konuşmada, tamamen hazır olduğunu ve hiçbir sıkıntısı bulunmadığını dile getirdi. Ancak İsmail Köybaşı, Dick Advocaat'tan beklediği yanıtı alamadı. Çünkü İsmail Köybaşı, görüşme sonrası forma yüzü göremedi.

İsmail Köybaşı'nın kendisinden forma şansı istemesinden rahatsız olan Hollandalı Dick Advocaat, onu oynatmayarak adeta 'gizli bir ceza' verdi. Kendine has bir disiplin anlayışı olan Fenerbahçe'nin tecrübeli hocası Dick Advocaat'ın bu tavrı milli futbolcuda şaşkınlık yarattı.

Bu sezon sadece UEFA Avrupa Ligi'nde Grassopphers maçında 18 dakika oynayabilen İsmail Köybaşı, Hırvatistan karşısında milli formayı 90 dakika taşıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.