Gaziantepspor Başakşehir maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda

Gaziantepspor Başakşehir maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda
Ligde dolu dizgin yoluna devam eden Medipol Başakşehir deplasmanda Gaziantepspor'a konuk oluyor. Peki merakla beklenen Gaziantepspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de geride kalan 3 haftada 9 puan toplayan Medipol Başakşehir, 3 maçta 4 puan toplayan Gaziantepspor'a konuk oluyor. Futbolseverlerin merakla beklediği Gaziantepspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabirsiniz...

Spor Toto Süper Ligin 4.haftasında kıran kırana bir mücadele bizleri bekliyor olacak. Gaziantepspor Başakşehir'i evinde konuk edecek ve bu avantajı kullanarak 3 puanı hanesine yazdırmak isteyecek. Başakşehir cepesi'nde ise alınan sonuçlardan ötürü keyifler yerinde. 4'de 4 yapmak isteyen Başakşehir ve Teknik Direktör Abdullah Avcı puan yolunda canını dişine takacak. Gaziantepspor Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda sorusunun cevabı şu şekilde. Bu mücadele 19:30'da başlayacak. Kamil Ocak stadında oynanacak olup maçın hakemlik görevini Özgür Yankaya üstlenecek ve futbol severler maçı Lig TV 2 ekranların canlı olarak seyredebilecek.

İtandje, oynayabilir

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Gaziantepspor'un kadrosuna kattığı tecrübeli kaleci Charles Itandje, teknik direktör İsmail Kartal'ın görev vermesi halinde forma giyebileceği belirtildi.

Sezon başından beri takımla beraber antrenmanlara çıkan ve teknik heyet tarafından özel programa dahil edilen İtandje'nin, maçta görev almaya hazır hale geldiği bildirildi.

Gaziantepspor'un Porto'dan transfer ettiği golcü oyuncu Nabil Ghilas da görev bekliyor.

Geçen hafta Adanaspor maçında oyuna 80. dakikada dahil edilen Ghilas'ın da İsmail Kartal'dan bu hafta ilk 11'de görev alabileceği bildirildi.

Öte yandan Gaziantepspor'un Beşiktaş ile yaptığı hazırlık maçında sakatlık geçiren ve geçen hafta bu yüzden kadroda yer bulamayan Orkan Çınar'ın da durumunun maç saatinde netlik kazacağını öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.