Hamit Altıntop son anda affedildi

Hamit Altıntop son anda affedildi
Galatasaray - ­Çaykur Rizespor maçında oyuna alınmadığı gerekçesiyle yaptığı hareketler nedeniyle Hamit Altıntop hemen cezalandırıldı ama özür dileyince iş değişti.

Galatasaray 2­-0 yaptıktan sonra ısınmayı bırakan, maçın bitiş düdüğüyle birlikte su şişesini fırlatan Hamit, yönetim ve teknik ekip tarafından kadro dışı bırakıldı. Ancak dün sabah tesislere gelen tecrübeli oyuncu Riekerink ve takımdan özür diledi. Hamit bir kereliğe mahsus affedildi.

Galatasaray’da Hamit Altıntop gece gitti, sabah geldi! Çaykur Rizespor maçında oyuna alınmayınca sinirlenen ve Riekerink’e tepki gösteren tecrübeli futbolcu, yönetim kurulu ve teknik kadronun ortak kararıyla önceki gece kadro dışı bırakıldı. Skor 2­-0’a geldikten sonra da ısınmayı bırakıp yedek kulübesine giden 33 yaşındaki futbolcu, oyuna giremediği için sinirlenmiş, bitiş düdüğüyle elindeki su şişesini fırlatmıştı. Hamit; Cavanda ve Josue’ye de ısınırken “Bırakın gelin” demiş ama iki futbolcu son düdüğe kadar ısınmıştı.

İdmana çıktı

Tecrübeli oyuncunun Riekerink’e gösterdiği bu tepki yönetim kurulu tarafından sıcağı sıcağına ele alındı ve şok bir kararla Hamit kadro dışı bırakıldı. Aksi takdirde, böylesine tecrübeli bir futbolcunun ve güvenilen bir ismin bu hareketi yapması, takım içinde otoriteyi ciddi şekilde sarsacaktı. Yönetim bu kararı alırken Riekerink’in de görüşüne başvurdu.

Hamit ise dün sabah tesislere gelerek önce hocası Jan Olde Riekerink’ten sonra da takım arkadaşlarından özür diledi. Bunun üzerine de 1 kereye mahsus Hamit’in cezası kaldırıldı. Sarı­ kırmızılı futbolcu, gelen bu jet afla dün sabah antrenmana çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.