"PKK'nın atadığı komiserler yönetiyor"

"PKK'nın atadığı komiserler yönetiyor"
PKK'ya destek veren belediyelere kayyum atanmasıyla ilgili olarak Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici," O bölgedeki bütün belediyelere ivedilikle kayyum atanması lazım. Buraları PKK'nın atadığı komiserler yönetiyor" dedi

BBP'nin Afyonkarahisar İl Başkanı Cemil Çoker'in kızının düğününe katılmak için dün akşam Afyonkarahisar'a giden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti. Şehit yakınları ve gazilerle sohbet eden Destici, Afyonkarahisarlı şehitlerin fotoğrafları önünde yere çökerek dua etti. Bölücü terör örgütünün, saldırılarını Kurban Bayramında da sürdürdüğünü hatırlatan Destici, son dönemde çok sayıda şehit veren Afyonkarahisar'a başsağlığı diledi. 
 
PKK'LI KOMİSERLER YÖNETİYOR
 
Kayyum atanan 28 belediyeden 24'ünün PKK'ya destek sağladığını kaydeden Mustafa Destici, silahlı teröristlerle mücadele kadar teröriste lojistik destek sağlayan kişi ve kurumlarla da mücadele edilmesi gerektiğini anlattı. Destici, şöyle dedi:
 
"PKK'ya yardım ve yataklık yapan, lojistik sağlayan 24 belediyeye kayyum atandı. Bence geç kalmış bir karar. O bölgedeki HDP'li belediyelerin, başta Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, bütün belediyelere ivedilikle kayyum atanması lazım. Bunların hepsi, istisnasız hepsi seçilmiş belediye başkanları değil. Buraları 'eşbaşkan' adı altında ya da başka ad altında PKK'nın atadığı komiserler yönetiyor. Belediye başkanları göstermelik kukla. Onlar sadece devletle münasebetlerde, irtibatlarda vazife yapıyor. Esas yönetim PKK'nın atadığı komiserlerde. Dolayısıyla tamamına mutlaka el konulması, kayyum atanması lazım. PKK'ya belediyeler eliyle verilen lojistik desteğin yüzde 100 kesilmesi lazım." 
 
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi şeref defterini de imzalayan Destici'ye, Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı teşekkür plaketi sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.