Vasip Şahin: "Deplasman yasağının kaldırılmasına sıcak bakıyoruz"

Vasip Şahin: "Deplasman yasağının kaldırılmasına sıcak bakıyoruz"
Dursun Özbek, Fikret Orman, Mahmut Uslu, Göksel Gümüşdağ ve İstanbul Valisi Vasip Şahin, ortak yaptıkları basın toplantısında deplasman yasağı hakkında açıklamalarda bulundular.

Fikret Orman, Dursun Özbek, Mahmut Uslu ve Göksel Gümüşdağ'ın, İstanbul Valisi Vasip Şahin'i ziyareti sonrası açıklamlarda bulundular.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ deplasman yasağı için İstanbul Valisi ile yapılan toplantı sonrası: "Yasak konusunda neler yapabiliriz, bunu paylaştık. Umarım Perşembe günkü toplantıda taraftarlar için iyi bir karar çıkar" dedi.

İşte İstanbul Valisi Vasip Şahin'in toplantı sonrası açıklamaları:

Konu hakkında açıklamalardda bulunan İstanbul Valisi Vasip Şahin: "Bu toplantılar devam edecek. Ben de bu toplantılara katılmaya devam edeceğim. Biz futbolu bir temeşa olarak görüyoruz. Umarım Perşembe iyi bir karar çıkar. Umarım eskisi gibi insanlar bir arada maçları izleyebilirler" ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek'in açıklamaları:

"Ben cumartesi günü oynanacak Beşiktaş - Galatasaray maçında iki takım taraftarının olmasını istiyorum. Bu derbiyi skoru ile değil de Beşiktaş ve Galatasaray seyircisinin birlikte izlediği maç olarak anılmasını istiyorum."

Fikret Orman'ın açıklamaları:

"Vodafone Arena'daki ilk derbide Galatasaray'ı ağırlamaktan büyük keyif alırız. Biz bekliyoruz. Biz de Galatasaray stadına gidelim, onlar da bizim stadımıza gelsin. Biz de Kadıköy'e gidelim, Fenerbahçe de bizim stadımıza gelsin."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.