IŞİD'in en ünlü Türk'ü öldürüldü!

IŞİD'in en ünlü Türk'ü öldürüldü!
IŞID'in sosyal medya fenomeni Adana asıllı Hollandalı terörist İsrafil Yılmaz öldürüldü.

Hollanda Kraliyet Ordusu'ndan ayrılarak 2013 yılında terör örgütü IŞİD'e katılan Türk asıllı İsrafil Yılmaz'ın, Rakka'da öldürüldüğü bildiriliyor. İngiliz Daily Mail gazetesi, 28 yaşındaki teröristin hava bombardımanı sonunda öldürüldüğünü aktarıyor.

Sosyal medyada paylaşılan kedili ve bebekli fotoğraflarla bir fenomene dönüşen Yılmaz'a, kadın hayranları tarafından 10 binden fazla evlilik teklifi yapılmıştı. IŞİD üyesi, ask.fm sitesindeki hesabında bir erkek bir de dişi olan yavru kedilerine isim aramıştı.

Rakka'ya gittikten sonra evlenip çocuk sahibi olan terörist, Tumblr hesabında bir dönem hayranlarından gelen soruları da yanıtlamıştı. Sorulara genellikle soğuk cevaplar veren Yılmaz, "Anneni özlüyor musun?" şeklindeki bir soruyu ise "Evet, bazen..." şeklinde yanıt vermişti.

Yılmaz'ı haber yapan ünlü Amerikan gazetesi New York Times, Türk asıllı teröristin Şam rejimi lideri Beşar Esad'a karşı savaşmak için Hollanda Kraliyet Ordusu'nu bıraktığını aktarmıştı. Üç dil bilen Yılmaz, Çanakkale 11’nci Jandarma eğitim Tugayı ve Hatay’da 460 gün askerlik yapmış.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.