Selçuk İnan krizi böyle aşıldı!

Selçuk İnan krizi böyle aşıldı!
Kayserispor mücadelesinde kenara alınınca adeta çöken Selçuk İnan, Fernando Muslera, Levent Nazifoğlu ve nihayetinde Jan Olde Riekerink’in telkinleri ile ayağa kalktı ve yine pazubandı taktı.

Galatasaray, Çaykur Rize'yi neredeyse pozisyon vermeden 2-0 mağlup ederken Selçuk İnan, eski günlerinden esintiler sundu.  İşte Kayseri'de ilk yarı sonunda oyundan alınınca adeta çöken ve formasını Nigel de Jong'a kaptıracağı dile getirilen tecrübeli oyuncunun yeniden ayağa kalkış sürecinin perde arkası...

Kayseri dönüşü Selçuk'a ilk moral veren isim Muslera oldu. Uruguaylı kaleci, uçakta, "Sen bizim kaptanımızsın. Moralini bozma" dedi. İstanbul'a ayak bastıktan sonra kaptana sahip çıkma sırası Sportif A.Ş yöneticisi Levent Nazifoğlu'ndaydı... Nazifoğlu, Selçuk'u, "Asıl üzülmesen garip olurdu. Her oyuncu oynamak ister. Kimse senden vazgeçmiş değil" sözleriyle teselli etmeye çalıştı. Sonrasında beklenen Riekerink-Selçuk İnan görüşmesi, Rize mücadelesinden bir gün önce tesislerde gerçekleşti.

GÜLEN YÜZLERLE AYRILDILAR

Selçuk, "Beni yedek bırakabilirsiniz, oyundan da alabilirsiniz. Kaptan olarak kararlarınıza saygı duyuyorum" dedi. Riekerink ise, "Senden çok memnunum. Geçen sezon bana çok yardımcı oldun. Yine yardımcı olacaksın. Senden vazgeçmeyeceğim" cevabını verdi. Ve ilk 11'de sahaya çıkan Selçuk, eski günlerini hatırlatan bir oyun oynadı. Milli yıldız, penaltı kaçırmasına rağmen taraflar Arena'dan gülen yüzlerle ayrıldı.

(Sabah)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.