Defne Joy Foster ölümünden önce Feto demiş

Defne Joy Foster ölümünden önce Feto demiş
FETÖ’den gözaltına alınan Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Altan’ın bekar evinde ölü bulunan sunucu Defne Joy Foster’in olaydan birkaç ay önce bir televizyon programında Fetullah Gülen için “Feto” lakabını kullandığı ortaya çıktı.

Sunucu Defne Joy Foster’in Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Altan’ın bekar evinde ölü bulunması olayının üzerindeki sır perdesi aralanıyor.

2011’de yaşanan olayın üzeri sessiz sedasız kapatılmış, Habervaktim.com ısrarla olayda Altanların rolünün araştırılması gerektiğini gündeme tutmuştu.

Kerem Altan’ın babası Ahmet Altan’ın kardeşi Mehmet Altan’la birlikte FETÖ’den gözaltına alınması sonrası olay yeniden gündeme geldi.

Sabah’tan Hilal Kaplan’ın bugünkü yazısına göre, Kerem Altan’ın bekar evinde ölü bulunan sunucu Defne Joy Foster’in olaydan birkaç ay önce bir televizyon programında Fetullah Gülen için “Feto” lakabını kullanmış.

vd-086.gif

Hilal Kaplan, olayda FETÖ parmağı olabileceğini şu ifadelerle ortaya koydu:

“Defne Joy Foster, çocuksu enerjisiyle sevilen bir televizyon yıldızıydı. Fakat bir televizyon programında Fetullah Gülen için "Feto" lakabını kullanmasından birkaç ay sonra, Şubat 2011'de, Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ın evinde ölü bulundu.

Polis, tek görgü tanığı olan Kerem Altan dışında kimsenin ifadesini almadı. Defne'nin sabaha karşı rahatsızlandığı, Altan'ın ambulans çağırmadığı, evden çıkıp kamera kayıtlarına göre sakin şekilde yürüdüğü ve ancak iki saat geçtikten sonra ambulans çağırdığı belirlendi.

Kimileri Ahmet Altan'ın FETÖ doğrultusunda hareket etmesini, bu hadiseye bağlıyorlar. Şahsen hiçbir fikrim yok ama Kerem Altan'ın ifadelerindeki çelişkilerin de, parmak izlerinden evde olduğu anlaşılan diğer iki kişinin kim olduğuna kadar bazı veçhelerin aydınlatılmadığını biliyorum.

Kerem Altan'ın avukatının aynı zamanda Mehmet Baransu'nun avukatlığını da yapmış olması, soruşturma sırasında Kerem Altan hariç kimsenin ifadesinin alınmamış olması, davayla alakalı ölüm raporunu hazırlayan Adli Tıp Kurumu Başkanı Haluk İnce'nin bugün FETÖ'den tutuklu olması da bazı diğer soru işaretleri... Soruşturmanın yeniden açılmasını gerektirir mi bilmem ama FETÖ'den gözaltında olan Altan kardeşlere bu hususların da sorulması gerekli olabilir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum