Mehmet Demirkol'dan Fatih Terim açıklaması

Mehmet Demirkol'dan Fatih Terim açıklaması
NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Spor Servisi programında çok önemli açıklamalarda bulundu. Demirkol, Arda Turan'la ciddi bir kriz yaşayan Fatih Terim'le ilgili ortaya atılan iddiayı değerlendirdi.

Mehmet Demirkol, NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi programında Fatih Terim-Arda Turan kriziyle ilgili çıkan haberleri yorumladı. TFF Eski Başkanı Haluk Ulusoy'un verdiği  demeci yorumlayan Demirkol, Ulusoy'a katılmadığını ifade etti. Haluk Ulusoy'un, "Fatih Terim özür dilesin" yaklaşımına karşı çıkan Demirkol, "Tek suçlu hocayı ilan etmek, bana çok iyi niyetli gibi gelmiyor" yorumunu yaptı.

A Milli Futbol Takımı'nın teknik kadro yapılanmasıyla ilgili eleştiriler de getiren Mehmet Demirkol, çok önemli bir açıklama daha yaparak, "Fatih Terim'in dün istifa ettiği haberleri yayıldı. Böyle bir dedikodu dolaştı" ifadesini kullandı. Mehmet Demirkol'un açıklamalarının önemli bölümleri şöyle:

'Terim'in yardımcıları...'

"Fatih Terim gibi bir isim de üst üste hatalar yaparsa, kendisini cezalandırır. Tümer Metin, Nihat Kahveci.. Hiçbiri bu seviyenin hocaları değil. Fatih Terim'le ilgili yanlış bir algı vardır. Yardımcılarından hiç fikir almadığı düşünülür aksine yüzde yüz konuşur. Ama son kararı o verir. Böyle bir hocanın daha güçlü bir yardımcı antrenör kadrosuyla orada olması lazım. Bugün de yardımcıları kim bilmiyorum. Bu tip hatalar olabilir. Ama tüm bunları görmeyip, tek suçlu hocayı ilan etmek? Bana çok iyi niyetli gibi gelmiyor."

'Arda öyle olmadığını söyledi'

"Ben ortada özür dilenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ben Fatih hocaya basın toplantısında da sordum, 'Melo-Riera olayından daha vahim bir olay mı oldu?' diye, Arda öyle bir şey olmadığını söyledi. Arda'nın açıklamaları o yönde."

"Ben Göksel Gümüşdağ'ın bu krizde kimin yanında durduğunu bilmiyorum. Herhangi bir açıklamasını okumadım. Bu tip şeylerde açıklama yaptıkça olay berraklaşır, bizde gitgide bulanıklaşıyor."

'İstifa iddiası reddedildi'

"Fatih Terim'in istifa ettiğine dönük haberler çıktı. Böyle bir dedikodu ortalıkta dolaştı. Spor servisleri de alarma geçti. Ama böyle bir şey dolaştı. İstifa ettiği bilgisi reddedildiği için hiçbir yerde böyle bir haber çıkmadı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.