Çipras'tan FETÖ'cülere büyük şok!

Çipras'tan FETÖ'cülere büyük şok!
BM Genel Kurulu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen Çipras, 'Darbeye karışanların Yunanistan'da yeri yok' dedi.

15 Temmuz Darbe girişimi sonrası FETÖ'cülerin yeni rotası haline gelen Yunanistan Devlet Başkanı Çipras, BM Genel Kurulu'nda CumhurbaşkanıErdoğan ile yaptığı görüşmede “Darbelere karışanların Yunanistan’da yeri yoktur” dedi. 

TÜRKİYE İÇİN ZOR BİR DENEYİMDİ

Birleşmiş Milletler Genel Kurul Görüşmelerine katılan Çipras, ikili görüşmeleri çerçevesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü. Nautemboriki gazetesine göre Aleksis Çipras darbe girişimine değinirken Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Sizi iyi gördüğüme sevindim. Türkiye için zor bir deneyimdi. Bizim bu konuda tutumumuz açıktır. Yunanistan hükümeti ve Yunanistan halkı daima seçimle iktidara gelen bir hükümetin yanındadır.” dedi.

8 DARBECİ ASKERİN İADESİ

Erdoğan sekiz Türk askerinin iadesi konusuna değinince Çipras bu meselenin Uluslararası Hukuku’nun öngördüğü biçimde çözüleceğini belirtti ve darbe girişimlerini kötülerken “Darbelere karışanların Yunanistan’da yeri yoktur” dedi. 

FETÖCÜLERİN YENİ ROTASI

Yunanistan'a kaçan darbeci 8 asker ve 14 sivilin yanı sıra dün 10 FETÖ'cünün daha Yunanistan'ın Rodos Adası'na kaçarak sığınma talebinde bulunduğu ortaya çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.