Volkan Demirel emeklilik tarihini açıkladı!

Volkan Demirel emeklilik tarihini açıkladı!
Fenerbahçe ve Milli Takım'a uzun yıllar hizmet eden başarılı kaleci Volkan Demirel, 40 yaşına kadar futbola devam etmek istediğini ifade etti.

Sarı lacivertli kulübün başarılı kalecisi Volkan Demirel, Milli Takım ve kendi geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, “Milli Takım'da oynamak, her futbolcunun hayalidir” dedi. Volkan şöyle konuştu: “Formayı giydiğim zamanlarda sonuna kadar savaşıp mücadele etmeye uğraştım. Milli Takım'a ne zaman çağrılırsam, canı gönülden, koşarak gitmek isterim. Yaşadığım bir süreç var, orada kendimi tam ifade edemediğim için milli takımdan uzak kaldım. Bir duruş sergiledim ama vatan haini ilan edildim. Şu an arkadaşlarımın yaşadığını ilk ben tattım. Her zaman milli takımın yanındayım. Orada olsam da olmasam da her yenilgide üzülüyorum. Avrupa Şampiyonası'nda yaşananları kimsenin yaşamasını istemem. Bir duruş sergilemek istedim, milli formamdan oldum. 70 kez forma giydim ve elimden geleni yapmaya çalıştım.”

"En değerli şampiyonluk, 2010-11'de kazandığımız şampiyonluktur"

Hayatımın en değerli şampiyonluğu, 2010-11'de kazandığımız şampiyonluktur. Bunun üstesine de şampiyonluk gelmeyecektir. Bu şampiyonlukla ilgili çok konuştuk, artık çok konuşmuyoruz. Neyin ne olduğu çok açık ve net. Hak ettiğimiz bir şampiyonluktu.

"40 yaşına dek oynamak istiyorum"

15 yıldır Fenerbahçe camiasının içerisindeyim. Futbolu bıraktıktan sonra, antrenör ya da yönetici olarak Fenerbahçe'de görev almak istiyorum. Taraftarı olduğum takımın kaptanlığını yapmak harika bir duygu. Onur, gurur veriyor. Fenerbahçe bana imkan verirse, 40 yaşına dek oynamak istiyorum.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.