İstanbulluları dehşete sürükleyen kavga neden oldu?

İstanbulluları dehşete sürükleyen kavga neden oldu?
İstanbul Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girerek kaza yaptı.

İBB kazayla ilgili açıklama yaptı. Kaza anındametrobüste olan bir görgü tanığı yaşananları, "Metrobüste her gün bir kavga oluyor. Kavga duraktan çıkınca başladı" sözleriyle anlatırken, şoföre şemsiye ile vurduğu belirtilen kişi gözaltına alındı. Kaza anında metrobüste olan bir vatandaş yaşananları sosyal medyada anlattı, 'kapı kavgası' yaşandığını belirtti.

Acıbadem’de Kadıköy yönüne ilerleyen Recai Türkoğlu yönetimindeki metrobüs, yoldan çıkıp araçlara çarptı. Metrobüs önce iki araca çarptı, ardından 3 aracı altına alarak, iki katlı bir otobüse çarparak durabildi.

pyn9k_1474626928_2815.jpg

İŞTE O ŞEMSİYE

Kazaya neden olduğu belirtilen yolcu gözaltına alınarak Üsküdar Doğancılar Şehit Tuncer Mustafaoğlu polis merkezine getirildi. Saldırganın şemsiyesi ise metrobüste şoför kabininin hemen yanında görüntülendi.

videogaleri.gif

"TARTIŞMA SESİ GELDİ"

Kaza sırasında metrobüsün içinde bulunan yolcu Serdar Çengel, "Duraktan çıktıktan 15 saniye sonra kaza gerçekleşti. Tartışmaya biz şahitlik etmedik. Tartışma sesi geldi ama vurdu, vurmadığını görmedik. Zaten vurduktan sonra bu olay olmuş. Her olan bir şey, şoförle bir tartışma oluyor. Duraktan çıktık 15 saniye sonra oldu. Biz sadece otobüsün şahlandığını gördük. İki arabaya vurdu, 3 tane aracı da altına aldı, çift katlı otobüse çarptıktan sonra durdu. Süratliydi, duraktan çıktı hızını aldı. Metrobüsün içinde ayakta kalanların hepsi arkaya geldi" dedi.

Ajanslar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.