Demba Ba Beşiktaş'a geri döndü!

Demba Ba Beşiktaş'a geri döndü!
Demba Ba, Galatasaray derbisi öncesi İstanbul'a gelerek eski takım arkadaşlarına destek oldu.

 

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda Galatasaray maçının taktiği çalışıldı. Antrenman, serbest yapılan ısınma koşuları, pas çalışması ve 5'e 2 çalışması ile başladı. Taktik programının yer aldığı çalışmalar ve tam sahada yapılan çift kale taktik maç ile Galatasaray derbisinin hazırlıkları tamamlandı.

BEŞİKTAŞ'IN GALATASARAY KARŞISINDA SAHAYA ÇIKACAĞI 11 BELLİ OLDU

Teknik direktör Şenol Güneş'in yarın Galatasaray karşısında takımı Fabricio - Gökhan Gönül - Marcelo - Tosic - Caner - Atiba - Gökhan İnler - Quaresma - Oğuzhan - Olcay (Talisca) ve Aboubakar 11'i ile çıkarması bekleniyor.

DEMBA BA ANTRENMANA GELDİ

Başkan Fikret Orman, yöneticiler Ahmet Ürkmezgil ve Metin Albayrak'ın da izlediği idmanda sürpriz bir ziyaretçi de vardı. İki sezon önce Siyah-beyazlı takımın formasını terleten ve ardından Çin'e transfer olan Senegalli golcü Demba Ba, Nezvat Demir Tesisleri'ne gelerek arkadaşlarına moral verdi. Demba Ba eski takım arkadaşları ile hasret giderirken, yarın oynanacak Galatasaray derbisi için başarılar diledi.

DEMBA BA ESKİ TAKIM ARKADAŞLARINA ÇOK GÜVENİYOR

Başkan Fikret Orman ile de uzun süre muhabbet eden Senegalli golcünün, Beşiktaş'ı ve Türkiye'yi çok özlediğini söylediği öğrenildi. Şenol Güneş ile beraber takımın bambaşka bir havaya büründüğünü belirten Demba Ba'nın, geçen sezon kazanılan şampiyonluğa çok sevindiğini ve yarınki Galatasaray maçını kazanacaklarına inandığını dile getirdiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.