Beşiktaşlı yöneticilerden Şenol Güneş'e eleştiri

Beşiktaşlı yöneticilerden Şenol Güneş'e eleştiri
24 Eylül Cumartesi Vodafone Arena'da oynanan ve 2-2 sona eren Beşiktaş - Galatasaray maçı sonrası siyah beyazlı kulübün yöneticilerine göre Şenol Güneş'in hatalı kadro seçimi galibiyetin gelmemesine büyük etkendi.

Beşiktaş - Galatasaray maçında Şenol Güneş’in çıkardığı 'hatalı kadro'ya rağmen, ikinci yarıda yanlıştan dönüp maçı çevirdiği görüşünde birleşen yöneticiler, tecrübeli hocayı iki konuda eleştirdi.

Oğuzhan’ın forvet arkasında oynayamamasına rağmen ısrarla bu bölgede oynatılmasının yanlış olduğunu savunan yöneticiler, “İyi bir Talisca varken, Oğuzhan’ın orada oynaması yanlış." "Hoca Oğuzhan gibi bir değeri kaybetmek istemiyor, bunda çok haklı. O zaman eski yerinde, ön liberoda Atiba veya Gökhan’la beraber oynatmalı” dediler.

‘İŞİNE KARIŞMAYIZ AMA YANLIŞLARI KONUŞURUZ’

Yönetimin tepkisini çeken diğer konu Adriano’ydu... Büyük umutlarla Barcelona’dan alınan Adriano’nun G.Saray önünde son 5 dakikada oynatılmasının şaşkınlığını yaşayan Siyah-Beyazlı idarecilerin, “Adriano çok tecrübeli bir oyuncu. Böylesine bir maçta oynamayacaksa ne zaman oynayacak?" "Biz Adriano’yu niye aldık? Tabii ki hocanın işine karışmayız, ama yanlışları da konuşuruz” yorumu yaptıkları öğrenildi.

Olcay Şahan’ın oyunundan memnun kalmayan yöneticiler, bu futbolcunun da bir an önce performansını yükseltmesi gerektiğinin altını çizdiler.

(Habertürk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.