Gent Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda

Gent Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda
Haftasonu oynanan Süper Lig maçında Trabzonspor'a 1-0 kaybeden Atiker Konyaspor UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında Gent deplasmanına konuk oluyor. Peki merakla beklenen Gent - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İlk maçında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk'e 1-0 yenilen Atiker Konyaspor UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika'nın Gent takımına konuk oluyor. Aykut Kocaman'ın öğrencileri bu maça 3 puan parolasıyla çıkıyor. Süper Lig'de Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan yeşil beyazlılar bu maçla hem gruptaki ilk puanını almak hem de moral toplamak istiyor. Peki merakla beklenen Gent - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde...

29.09.2016 (Perşembe) günü oynanacak maç saat 20:00'de Ghelamco Arena'da başlayacak. Maçın hakemlik görevini Istvan Vad üstlenecek. Maçı Tivibu Spor 2'den canlı olarak seyredebilirsiniz.

Konyaspor Gent maçı hazırlıklarına başladı

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda 29 Eylül Perşembe günü Belçika'nın Gent takımı ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları bulunan ve tedavilerine devam edilen Riad Bajic ve Ioan Hora katılmadı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, pas organizasyonlarıyla devam etti. Antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.