Fenerbahçe Feyenoord maçı hangi kanalda

Fenerbahçe Feyenoord maçı hangi kanalda
UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Ukrayna'nın Zorya Lugansk takımı ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, Hollanda takımlarından Feyenoord'u konuk ediyor. Peki merakla beklenen Fenerbahçe - Feyenoord maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haftasonu oynanan maçta Gaziantepspor'u 2-1 yenen Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde Feyenoord'u konuk edecek. Avrupa Ligi ilk maçında Ukrayna'nın Zorya Lugansk takımı ile 1-1 berabere kalan sarı lacivertli takım bu maçı kazanarak bu sezon gruptaki ilk 3 puanını almayı hedefliyor. Peki futbolseverlerin merakla bekledi Fenerbahçe - Feyenoord maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç öncesi bilgileri haberimizde bulabilirisiniz...

Bu önemli maç öncesi her iki takım daha önce 2 kez karşılaştı ve her iki maçı da Feyenoord kazandı.

Fenerbahçe - Feyenoord maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Feyenoord maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda sorusunun cevabı şöyle. 29.09.2016 (Perşembe) günü oynanacak maç saat 22:05'te başlayacak. Kadıköy Şükrü Saraçoğlun'da oynanacak maçı Jonas Eriksson yönetecek. Fenerbahçe Feyenoord maçı TRT 1 ekranından canlı olarak yayınlanacak.

Advocaat'tan Van Persie açıklaması

Advocaat, "Robin van Persie hazır değil şu anda. Hazır olmalı. Şu anda fiziksel kondisyonerimizle çalışıyor. Daha iyi forma girebilmek için elinden geleni yapıyor. Zaman gerekiyor.

Kolay Fikstür yok

Maç fikstürlerinin her zaman zor olduğunu belirten Advocaat Feyenoord maçıyla ilgili olarak da, "Her zaman zor fikstür sorusunu soruyorsunuz, her maç zordur. Bu iş böyle. Heyecan verici bir karşılaşma bizi bekliyor. Eğer ilk yarıdaki gibi oynarsak Feyenoord'a zor anlar yaşatırız." dedi. 

Lens performansıyla göz dolduruyor

Hızı, mücadelesi, hırsı ve hem sağ hem de sol ayağıyla attığı şutlarla takdir toplayan Hollandalı futbolcuFenerbahçe'nin bu sezonki en yararlı transferi durumunda.

Fenerbahçe Feyenoord karşılaşmaları

Bu hafta perşembe günü İstanbul'da karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ile Feyenoord, tarihlerinde daha önce Şampiyonlar Ligi elemelerinde karşılaştılar. 2002'de yapılan maçlarda Feyenoord, Fenerbahçe'yi 2-0 ve 1-0 skorları ile yenerek elemeyi başardı. Fenerbahçe'nin rakibi Feyenoord'un kadrosunda Kuyt, Eljero Elia, Steven Berghuis, Nicolai Jörgensen, Jens Toornstra gibi yıldız isimler var. 2012-2015 senelerinde Fenerbahçe forması giyen Dirk Kuyt, bu sefer Feyenoord forması ile Kadıköy'de sahaya çıkacak.

Feyenoord kendi liginde hız kesmiyor

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile aynı grupta yer alan Feyenoord, Hollanda 1. liginde 7 haftada 7 galibiyet ile 21 puanla liderliğe yükseldi. Avrupa Futbol Ligi grupta yaptığı ilk maçında Manchester United'ı ağırlayan Feyenoord, güçlü rakibini 1-0 yenerek eli boş gönderdi. Feyenoord Avrupa Ligi'nde grupta 3 puanla lider durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.