İspanyol basınından Arda Turan'a övgü!

İspanyol basınından Arda Turan'a övgü!
Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Bayern Mönchengladbach maçında oyuna 60.dakikada dahil olan Arda Turan attığı golle skoru 1-1 getirdi. Bu gol sonrası Türk oyuncu Barcelona'nın en golcü 3. ismi oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında Barcelona'nın deplasmanda Mönchengladbach'ı 2-1 yenmesinin ardından İspanyol basını manşetlerine Arda Turan'ı taşıdı. 
 
"Arda Barcelona'dır"
 
Takımı Mönchengladbach'a karşı 1-0 yenik durumdayken 60. dakikada oyuna giren ve Neymar'ın atmış olduğu muhteşem pası şık bir vuruş ile gole çeviren Arda Turan, bir kez daha İspanya basınında gündem oldu. İspanyol ve Katalan basınının önde gelen gazetelerinin övgü dolu sözler ile bahsettiği milli oyuncu için en dikkat çekici manşeti Marca gazetesi attı. Ünlü İspanyol gazetesi, "Arda Barcelona'dır" manşeti atarken, haberde milli oyuncunun oyuna girmesi ile takımı ateşlediği ve galibiyetteki en önemli pay sahibi olduğu yazıldı. 
 
"Arda, Luis Enrique için bir gol daha attı"
 
Katalan basınının önemli yayın organlarından olan El Mundo Deportivo gazetesi de Arda Turan'ı manşetlerine taşırken, "Arda, Luis Enrique için bir gol daha attı" diye yazdı. Gazete Arda'nın 9 maçta 5 gol attığını belirtirken, takımın Suarez ve Messi'den sonraki en golcü 3'üncü ismi olduğuna dikkat çekti. 
 
"Luis Enrique'yi dinledim"
 
Karşılaşma sonu yayıncı kuruluşa da kısa bir açıklama yapan Arda Turan, "Bizim için çok zor bir maç oldu. Ama ikinci yarı inançlı ve istekli oynayarak kazandık, mutluyuz" dedi.
 
Muhabirin, teknik direktör Luis Enrique hakkında sorduğu soruya gülerek cevap veren yıldız oyuncu, "Mister Enrique'nin dediği gibi takım için oynuyorum. Bana Arda gir, atak yap ve golünü at dedi. Ben de O'nu dinledim" şeklinde konuştu.

(Ajanslar)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.