Kayseri'de palalı sürücü dehşeti

Kayseri'de palalı sürücü dehşeti
Kayseri'de cezaevinden izinli olarak çıkan şahıs dehşet saçtı.18 otomobile çarparak zarar veren şahıs, olay sonrasında kız arkadaşını yanına alarak yaya olarak kaçtı.

Etraftakilerin müdahalesi üzerine elinde palayla ve yanındaki kız arkadaşıyla otomobilden inen kişi, yaya olarak kaçtı.
 
Olay, Kocasinan İlçesi Gevher Nesibe Mahallesi Tekin Sokak'ta meydana geldi. Soyadı öğrenilemeyen İbrahim isimli kişi, yanında kız arkadaşı olduğu halde yönetimindeki 38 EY 975 plakalı otomobille Tekin Sokak'a girdi. Burada kullandığı otomobille, sağ tarafta park halindeki araçlara çarpan sürücü, daha sonra geri giderek sokağın sol tarafında park etmiş otomobillere çarptı. Sokak içerisinde bir süre bu şekilde hareket eden otomobil, tekrar sokak içerisinde ilerleyerek, yine araçlara çarptı. Çevredekilerin sürücüyü çıkarmak için yaptığı müdahalede, elindeki palayla otomobilden inen sürücü, şok geçiren kız arkadaşını da yanına alarak yaya kaçtı. Sevk edilen polis ekipleri, kaçan palalı saldırganın peşine düştü. Polis kovalamacası sırasında saldırganın elindeki palayı attığı öne sürüldü. Polisin saldırganı yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor. 

palali-surucu-dehset-sacti-2417563.jpeg
 
Araçları zarar görenler, "Ne olduğunu anlamadık. Bir anda sokak savaş alanına döndü. Sesler üzerine dışarıya çıktığımızda araçlarımızın bu halini gördük. Otomobiliyle park halindeki araçlara çarparak zarar veren saldırganın, elinde palayla ve yanında kız arkadaşıyla kaçtığını gördük" diye konuştu. Park halindeki otomobillere çarparak kaçan İbrahim isimli kişinin, cezaevinden izinli olarak çıktığı öne sürüldü.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.