Bayer Leverkusen Borussia Dortmund maçı hangi kanalda

Bayer Leverkusen Borussia Dortmund maçı hangi kanalda
Bundesliga'da 6. hafta müthiş bir maç sahne oluyor. Bayer Leverkusen sahasında Borussia Dortmund'u konuk ediyor. Peki merakla beklenen Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Temsilcilerimiz Nuri Şahin ve Emre Mor'un da formasını giydiği Borussia Dortmund, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın yer aldığı Bayer Leverkusen deplasmanına konuk oluyor. Bundesliga'da 5 hafta geride kalırken Bayer Leverkusen 7 puanla 10. sırada, Borussia Dortmund ise 12 puanla 2. sırada yer alıyor. Peki merakla beklenen Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu dev maç öncesi her iki takım 76 kez karşı karşıya geldiler. 26 maçta Bayer Leverkusen galip gelirken Borussia Dortmund 29 maçtan 3 puanla ayrıldı. 21 maç ise berabere sonuçlandı.

Bayer Leverkusen'in sahasında oynanan 38 maçta ev sahibi takım 17, konuk ekip ise 10 maçta kazanan taraf oldu. 11 maç ise berabere sonuçlandı.

TÜRK FUTBOLCULARIMIZIN PERFORMANSI

Genç yıldız Emre Mor bu karşılaşma öncesi 6 maça çıktı. Milli oyuncu bu maçlarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Nuri Şahin ise henüz ilk 11'de yer alamadı.

Hakan Çalhanoğlu bu sezon Leverkusen formasıyla 7 maça çıktı, 1 gol ve 1 asisti olan milli futbolcu 404 dakika sahada yer aldı. Ömer Toprak ise oynadığı 7 maçta 628 dakika forma giydi. Henüz gol ve asisti yok.

Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund maçı hangi kanalda?

1 Ekim Cumartesi günü saat 19:30'da başlayacak olan bu dev maç Eurosport 2'den canlı olarak yayınlanacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.