Kardemir Karabükspor-Trabzonspor maçına dair tüm bilgiler

Kardemir Karabükspor-Trabzonspor maçına dair tüm bilgiler
Süper Lig'de heyecan dorukta! Ligin 6'ncı haftasında taraftarların gözü bu karşılaşmaya çevrildi.Kardemir Karabükspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Karşılaşmaya dair tüm detaylar burada..

Süper Lig'de heyecan dorukta! Ligin  6'ncı haftasında taraftarların gözü bu karşılaşmaya çevrildi.Kardemir Karabükspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor.Peki Kardemir Karabükspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Karşılaşmaya dair tüm detaylar burada..

KARDEMİR KARABÜKSPOR-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kardemir Karabükspor ile Trabzonspor, Süper Lig'in 6'ncı haftasında karşılaşacak. Kardemir Karabükspor-Trabzonspor maçı 01 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda Hüseyin Göçek'in yöneteceği maç Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Göçek'in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Erkan Akbulut üstlenirken, dördüncü hakem Yaşar Kemal Uğurlu olacak.

1304001_1c231de128246cc47be03f50c4163cdf.jpg

TRABZONSPOR İLE KARDEMİR KARABÜKSPOR 17. RANDEVUDA

Trabzonspor ile Kardemir Karabükspor, bugün Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak maçla lig tarihinde 17. kez karşı karşıya gelecek.

Bugüne dek iki takım arasında oynanan 16 maçta bordo-mavililerin rakibi karşısında galibiyetlerde 9'a 3 üstünlüğü bulunuyor. 4 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda rakip fileleri 31 kez havalandırırken, kalesinde 15 gol gördü.

KARABÜK'TE OYNANAN MAÇLAR

İki takım arasında Karabük'te oynanan 8 maçta iki ekibin de 2'şer galibiyeti bulunuyor. 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda bordo-mavililer 11 gol atarken, kırmızı-lacivertli ekip ise 9 gol kaydetti.

YANAL'IN KARDEMİR KARABÜKSPOR İSTATİSTİĞİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kardemir Karabükspor'a karşı 6 lig ve 2 Türkiye Kupası olmak üzere farklı takımların başında 8 kez çıktı. Trabzonspor, Eskişehirspor ve Fenerbahçe'yi yönettiği dönemlerde Yanal, Kardemir Karabükspor'a karşı 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Yanal'ın takımları rakip kaleye 21 gol gönderirken, kalesinde ise 9 gol gördü.

KAZANAN KADRODA ISRAR

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın Atiker Konyaspor'u 1-0 mağlup eden ilk 11'i büyük oranda koruyacağı bildirildi. Ersun Yanal'ın sadece orta sahada değişiklik yapabileceği, Atiker Konyaspor maçında yedek kulübesinde oturan Onazi'yi yeniden 11'e monte edebileceği belirtildi.

TRABZONSPOR İLKLER PEŞİNDE

Sezona istediği gibi başlayamayan Trabzonspor, bugün oynayacağı Kardemir Karabükspor'u mağlup ederek hem bu sezonki ilk deplasman galibiyetine imza atmak, hem de üst üste 2'nci defa kazanmak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Serhat Ardahanspor galibiyetinin ardından ligde Atiker Konyaspor'u da mağlup eden Trabzonspor, bugün Kardemir Karabükspor'a konuk olacak. Bordo mavili takımın saat 16.00'da Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynayacağı maçı, hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

17'NCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Kardemir Karabükspor, bugün oynayacakları maçla birlikte ligde 17'nci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 16 maçta bordo mavililerin rakibi karşısında galibiyetlerde 9-3 üstünlüğü bulunuyor. 4 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda rakip filelere 31 gol gönderirken, kalesinde ise 15 gol gördü.

MEHMET EKİCİ KART SINIRINDA

Trabzonspor'un, bugün Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maç öncesi Mehmet Ekici, kart sınırında bulunuyor. Mehmet Ekici'nin son olarak Atiker Konyaspor maçında gördüğü kartla bu sezon ligdeki sarı kart sayısı 3'e ulaştı. Kardemir Karabükspor karşılaşmasında da sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek olan Mehmet Ekici, takmının ligde sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor müsabakasında forma giyemeyecek. Teknik direktör Yanal'da bu yüzden Mehmet Ekici'yi dikkatli olması konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.