Ankara'da kazanan çıkmadı!

Ankara'da kazanan çıkmadı!
UEFA Avrupa Ligi'nde hafta içinde Hollanda'nın yenilgisiz lideri Feyenoord'u 1-0 yenerek grup liderliğine yükselen Fenerbahçe, ülkemizi Avrupa'da temsil eden bir başka temsilcimiz Osmanlıspor deplasmanında 1 puanı Robin van Persi'nin golüyle kurtardı.

Sezonun ilk 3 haftasında galibiyet yüzü göremeyen ancak daha sonra oynadığı 2 lig maçında önce Kasımpaşa'yı ardından Gaziantepspor'u yenen Fenerbahçe, Osmanlıspor deplasmanında 1 puanı Robin van Persie ile kurtardı. 

UEFA Avrupa Ligi'nde Perşembe günü Hollanda Ligi'nin yenilgisiz lideri Feyenoord'u üstün bir oyunun ardından 1-0 yenen Sarı Lacivertliler, kıran kırana geçen maçta Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı.

Osmanlıspor, 9. dakikada Ndiaye'nin penaltı golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya etkili başlayan Osmanlıspor karşısında golü 55'te Robin van Persie'yle bulan Fenerbahçe, zorlu deplasmandan 1 puanla döndü. Maçta, Osmanlıspor'un 3 topu direğe takıldı. 

Bu sonucun ardından Osmanlıspor puanını 10, ligdeki 2 maçlık galibiyet serisi sonlanan Fenerbahçe ise 8'e çıkardı. Sarı-Lacivertliler, lider Başakşehir'in 8 puan gerisine düştü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.