Hindistan'da garip olay! Güvercini tutukladılar

Hindistan'da garip olay! Güvercini tutukladılar
Hindistan Başbakanı Narendra Modi'yi tehdit eden mektup taşıyan bir güvercin, Hindistan Sınır Muhafızları tarafından yakalanarak tutuklandı.

Press Trust of India’nın haberine göre, Hindistan’ınPakistan sınırında bulunan Pencap eyaletine bağlı Narot Jaimal Singh Karakolu’nda görevli sınır muhafızları, ayak bileğinde bir kağıt bulunan bir güvercini yakaladı.

MEKTUPTA 'ARTIK HER ÇOCUK HİNDİSTAN'LA SAVAŞMAYA HAZIR" YAZIYOR

Güvercinin ayağındaki kağıtta, Pakistan’ın resmi dili olan Urduca ile Hindistan Başbakanı’na hitaben “Modi, bizi 1971’deki aynı insanlar zannetme. Artık her çocuk Hindistan’la savaşmaya hazır” yazılı olduğu görüldü.

GÜVERCİNİ TUTUKLADILAR

Hint sınır muhafızları bunun üzerine, sınırın Pakistan tarafından geldiğini belirttikleri güvercini yakaladı. Polis müfettişi Ramesh Kumar, olayın araştırıldığını bildirdi. [Hint başbakana tehdit mektubu getiren güvercin tutuklandı]

İKİ GÜN ÖNCE DE BİR GÜVERCİNİ GÖZALTINA ALMIŞLARDI

Hindistan sınır muhafızları, iki gün önce de yine Pakistan sınırında, iki balona bağlanmış, aynı tehditlerin yazılı olduğu başka bir mesaj ele geçirmişti. Hint güvenlik görevlileri, geçen yıl Mayıs ayında da yine bir güvercini "Pakistan casusu" olduğu gerekçesiyle gözaltına almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.