Anne karnında ikizini yedi!

Anne karnında ikizini yedi!
22 yaşındaki Natashjja Heming'in kasığından dişler, saçlar ve beyin parçaları çıktı! Tüm bunlar genç kadının henüz anne karnındayken ikizini yemiş olabileceğini gösteriyor.

 

Yıllarca büyük ağrılar çeken kadının ızdıraplarının kaynağını doktorlar nihayet keşfetti. 22 yaşındaki genç kadının kasıklarındaki ağrıları henüz 13 yaşındayken kendini göstermeye başlamıştı. O yıllarda kasıklarının sol tarafında bir çekilme ve keskin sancılar hisseden Heming'e doktorlar yaşı nedeniyle tam anlamıyla muayene yapamadı ve ağrı kesici verilerek evine gönderildi.

Yıllar içerisinde genç kızın ağrılarının şiddeti artsa da bunun kadınların her ay yaşadığı regl dönemi ağrılarından olduğu söylendi. Natshjja Heming 22 yaşına geldiğinde ise doktorların sözlerini kabul etmedi ve doktorları kendisinde endometroyoz olduğuna ikna etti

Ultrasonla Heming'i muayene eden doktorlar genç kadının vücudunda doğumundan beri orada olan ve gelişmeye devam eden şeftali büyüklüğünde bir kiste rastladı. Kist incelendiğinde içerisinde saç, 3 adet diş, beyin parçaları, omurilik sıvısı ve deri dokusu bulundu.

Dermoid kistler cenin gelişimi sırasında derinin altına hapsoluyor ve insan yumurtasını oluşturan aynı hücrelere sahip oluyor.

Bu gerçeğin ortaya çıkmasıyla Heming 'Oley, ben deli değilim' diyerek vücudunda bir tuhaflık hisseden tüm kadınların doktora gitmesini ve bu konuda ısrarcı olmalarını öğütledi.

Yaşadıklarıyla ilgili konuşan Heming, ' Anne karnındayken ikizimi yediğim konusunda şaka yaptım, bu tıbbi olarak kanıtlanmış değil fakat bundan bahsedildi.' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.