Rüzgar Çetin kimdir tahliye oldu mu son dakika haberler

Rüzgar Çetin kimdir tahliye oldu mu son dakika haberler
Sinan Çetin oğlu Rüzgar Çetin son dakika tahliye haberi! Görev başındaki polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ü şehit olmasına, ve Emre Tetik'in yaralanmasına sebep olan Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin tahliye oldu.

Rüzgar Çetin tahliyesi hakkında son dakika haberi! Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu olan Rüzgar Çetin karıştığı bir trafik kazası sonucu 1 polisi şehit etmiş birinin ise yaralanmasına sebep olmuştu.Şehit eşinin şikayetini geri çekmesi sonucu mahkemeden Rüzgar Çetin'in tahliyesi kararı çıktı.

Rüzgar Çetin mahkemede son söz olarak, "Aracım ile trafiğe açık olan orta şeritte hareket ettim. Trafik kurallarını ihlal etmedim. Alkol sınırları içerisinde olduğunu düşünerek hareket ettim. Tahliyemi istiyorum. Çok üzgünüm. Keşke hiç olmasaydı" demişti.

"ALKOL SINIRININ İÇİNDEYDİM"

Rüzgar Çetin'in avukatları, 9.2 promil alkolün müvekkillerinin güvenli sürüş yeteneğini etkilemediğini, düşürmediğini İfade etti.

Avukatlar ayrıca, Çetin'in otomobilini yüksek hızda kullanmadığını, basit taksirle ölüme ve yaralamaya sebep olmak suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezasıya cezalandırılabileceğini, bilinçli taksir suçunun unsurlarının oluşmadığını söylemişti. Avukatları, tutuklu kaldığı sürenin de dikkate alınarak Rüzgar Çetin'in tahliyesine karar verilmesini talep etmişti.

ŞEHİT POLİSİN EŞİ ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKMİŞTİ

Rüzgar Çetin'in yargılandığı davada, şehit olan polisin eşi şikayetini geri çekmişti.
 

RÜZGAR ÇETİN KİMDİR?

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in dört oğlundan en büyüğü olan Rüzgar Çetin, 1985 doğumludur. 31 yaşındaki Rüzgar Çetin, bugüne kadar gece hayatı ve karıştığı olaylar ile sık sık medya dünyasında konu olmuştur.

Bir dönem oyuncu olmak istediği ile gündeme gelmiş ancak daha sonra yaptığı “Oyunculuk bana göre değil” açıklaması ile bu hayalinden vazgeçmiştir.

Babası Sinan Çetin, onu işi öğrenmesi için Taksim’de bir şirketine stajyer olarak vermiştir. Kendini bu alanda geliştiren Rüzgar Çetin daha sonra emlakçılık sektöründe faaliyet gösteren bir şirket kurmuştur. Şimdilerde Cihangir'de çok sayıda emlağı olan babasının emlaklarını yönetmekte.

RÜZGAR ÇETİN KAZAYI NASIL YAPMIŞTI?

Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, Çırağan Caddesi’nde otomobiliyle hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen polis aracıyla kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 trafik polisi şehit oldu, 1 polis de yaralandı.

Yola savrularak ağır yaralanan polis memuru İsmet Fatih Alagöz (34) kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Polis aracına sıkışan diğer polis memuru Emre Tetik (29) de itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı. Tetik’in durumunun iyi olduğu açıklandı.

0.92 PROMİL ALKOLLÜ

Karakolda alkolmetreye üflemeyi reddeden Rüzgar Çetin’in kan örneğinden 0.92 promil alkollü olduğu belirlendi. Trafik dosyasında 28 sicili bulunan Çetin ‘bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına sebep olmak’tan tutuklandı. Bar kavgası, adam yaralama gibi vukuatları olan Çetin 10 yıl önce de bar çıkışı aynı caddede bir kaza yapmıştı.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.