Arda Turan Fatih Terim krizine Barcelona da dahil oldu

Arda Turan Fatih Terim krizine Barcelona da dahil oldu
Fatih Terim tarafından Milli Takım'a alınmayan Arda Turan Barcelona'yı harekete geçirdi. İspanyol kulüp hem futbolcu hem de federasyon yetkililerinden bilgi talep etti.

Arda Turan - Fatih Terim krizine İspanyol kulüp Barcelona da dahil oluyor. Arda Turan'ın Milli Takım'a alınmaması üzerine Barcelona Kulübü, TFF'ye başvurdu ve Arda Turan'la ilgili kararının detayları hakkında bilgilendirilmeyi talep etti.. 

ARDA TURAN İÇİN HAREKETE GEÇTİLER

EURO2016'nın ardından A Milli Takım kadrosuna dahil edilmeyen Arda Turan'la ilgili Barcelona somut olarak ilk adımını attı. Milli takım arasında A takımda neredeyse hiçbir oyuncusu kalmayan Katalan Kulübü'nün yetkilileri Arda'nın milli takıma alınmaması ile ilgili olarak harekete geçti.

"ARDA TURAN NEDEN ALINMADI?"

İspanya'da sergilediği performansla taraftarının alkışını alan futbolcunun kadroya alınmama sebebini öğrenmek isteyen Katalan yöneticiler, Arda Turan için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bilgi istedi.

Futbolcunun moral olarak düşüş yaşamasını istemeyen Barcelona kulübünün ilerleyen günlerde bu konuyla ilgili olarak federasyonla önemli görüşmeler gerçekleştirmesi bekleniyor.

(Yeni Şafak)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.