Kayserispor'da şok gelişme! Mustafa Çelik bıraktı

Kayserispor'da şok gelişme! Mustafa Çelik bıraktı
Kayserispor Kulübü Onursal Başkanı olan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik görevinden ayrıldığını açıkladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un onursal başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı.      

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve yönetiminin, kendisi hakkındaki saldırılara sessiz kalması ve hatta bunları desteklemesi nedeniyle onursal başkanlıktan ayrıldığını belirtti.               

Sarı-kırmızılı ekibin 23 Mayıs 2015'te yapılan kongresinde onursal başkanlığa getirildiğini anımsatan Çelik, geçen süre zarfında Kayserispor'a her türlü desteği verdiğini ve vermeye de devam edeceğini aktardı.             

 Kayserispor Başkanı Mamur'un kendine ait televizyon kanalında, onursal başkan olarak Kayserispor'a yönelik sorumluluklarını ve görevini yerine getirmediğine dair "yalan haber ve iftira dolu yorumlar" yapılmasına göz yumduğunu öne süren Çelik, şunları kaydetti:             

"Konuyu görüşmek ve sorunu tespit etmek amacıyla görüşme taleplerimize kulak tıkamıştır. Telefonlarıma çıkmamış, en son basın aracılığıyla yapmış olduğum iyi niyetli açıklamama rağmen kendi ağzından cevap verilmemiştir. Gelinen bu noktada Kayserispor'un gerçek anlamda sorumlusu ve görevlisi olan kulüp yönetiminin ve Sayın Recep Mamur'un elini rahatlatmak adına Sayın Hilmi Derinel döneminde şahsıma tevdi edilen Kayserispor Onursal Başkanlığından feragat etmiş bulunuyorum."    

 "KAYSERİSPOR'A DESTEĞİM SÜRECEK"        

Mustafa Çelik, kararıyla Kayserispor'dan desteğini çekmesinin söz konusu olmadığını vurgulayarak, şöyle devam etti:     

"Kararım Kayserispor'u terk ettiğim, arkasından desteğimi çektiğim anlamına kesinlikle gelmez. Yaptığı tesisleşme çalışmalarıyla Kayseri'yi dünya standartlarında spor tesisleri ile tanıştıran Sayın Mehmet Özhaseki'nin bıraktığı yerden biz bu bayrağı devraldık ve daha üst seviyelere taşımak üzere yola koyulduk. Bundan hiç kimse tereddüte düşmesin. Özhaseki başkanımız zamanında Kayserispor başta olmak üzere tüm kurumlara belediyenin katkıları ne ise o katkılar artarak devam etmektedir, edecektir de."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.