Erhan Yılmaz top koşturduğu takıma başkan oldu

Erhan Yılmaz top koşturduğu takıma başkan oldu
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor'da geride kalan 2 sezon forma giyen 30 yaşındaki Erhan Yılmaz, satılığa çıkarılan takımı alarak başkanlık koltuğuna oturdu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor'da geride kalan 2 sezon forma giyen 30 yaşındaki Erhan Yılmaz, satılığa çıkarılan takımı alarak başkanlık koltuğuna oturdu.

Futbola Kocaelispor altyapısında başlayan Yılmaz, 2014 Ağustos'ta forma giydiği İstanbul Güngörenspor'dan ayrılarak Kocaeli Birlikspor'la sözleşme imzaladı.

Kocaeli temsilcisinde 2 sezon top koşturan sağ bek Yılmaz, 2016-2017 sezonunun başında satılığa çıkarılan takımı alarak artık saha dışında kulübün başarısı için ter dökmeye devam ediyor.

"Bir hayalin peşine düştük"

Kocaeli Birlik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonunda Kocaeli Birlikspor'a transfer olduğunu ve 2 yıl takımda sağ bek olarak görev yaptığını söyledi.

Bu sezon da ciddi transfer teklifleri almasına rağmen kulübü satın aldığı için bunları geri çevirdiğini ifade eden Yılmaz, kulübün ortada kalmasının Kocaeli futbolu için kayıp olabileceğini vurguladı.

Yılmaz, kurumsal yapısı ve altyapısı olan bir takımın başka bir kente taşınmasını istemediğini dile getirerek, "Normalde aktif futbol hayatıma devam ediyordum. Ciddi teklifler de alıyordum. Eniştem Ozan Keser, kulübün satılığa çıktığını duymuş, kulübü almamı önerdi. İçimde vardı, girişimlerde bulundum. Bir hayalin peşine düştük, büyük bir risk de aldık. Takımın Kocaeli'de kalmasını istedik." şeklinde konuştu.

Yılmaz, geçen sezon saha içinde, bu dönem de saha dışında takımın başarısı için ter döktüğünü anlatarak, şöyle konuştu:

"5 haftadır maçları izliyorum. Oynamamanın ayrı bir üzüntüsü var ama dışarıda olmanın da ayrı bir güzelliği var. Ülkede spor yöneticilerinin de yetişmesi gerektiğini düşünüyorum. Biz buna örnek olacağız. Kendimizi geliştireceğiz. Yönetici yaş ortalamamız 27-30 arası. Oyunculuk kısmını artık kapattım ama dışarıdan izlememe rağmen en az bir futbolcu kadar yoruluyorum. Bazı futbolcu ağabeylerime espri yapıyorum, Türk futbolunun kaybolmuş sağ bekiyim, diye. 'Ben olsam o pozisyonda keşke' diyorum. 'Ben olsaydım ortayı kestiğimde gol olmuştu' diyorum. Böyle durumlar yaşıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.