Ersağ üyelik sistemi

Ersağ üyelik sistemi
Merhaba, sizlere ülkemizde, Avrupa da ve Kıbrıs da başarı ile uygulanan ersağ network sisteminden biraz bahsetmek istiyoruz

Bu sistem sayesinde doğrudan pazarlama yöntemi ile reklam ve dağıtım ağındaki aracılar yerine üreticiden doğrudan tüketiciye yönelik bir satış sistemidir. Bilgi için http://www.ersag.info.tr tıklayınız.

Yabancı şirketlerin onlarca yıllardır ülkemiz dahil dünyanın pek çok yerinde uyguladığı bu sistem genelde hep uluslar arası büyük şirketlerin tekelinde yer almaktaydı. Şimdi kendi ürettiği ürünler ile Ersağ şirketler gurubu da %100 milli sermaye ve %100 Türk malı ürünler ile sizlerin hizmetinde.

Ersağ şirketler gurubu olarak kendi ülkemizde ürettiğimiz %100 yerli ve doğa dostu ürünlerimizi sizlerle aracılara ödenecek ek masraflardan arındırılmış bir halde ulaştırmayı hedef seçtik. Ersağ temizlik ve kozmetik ürünleri firmasının ürünleri tamamen çevre dostudur. Üretilen ürünlerimizde doğaya zarar veren FOSFAT maddesi yoktur. Fosfat maddesi bilindiği gibi toprakta ve suda çözülmeyen bir maddedir.

Üretilen ürünlerin ana ham maddesi RİTHA bitkisinden elde edilmektedir. Ürünlerimizde kesinlikle petrol artığı kimyasal madde bulunmamaktadır. Bitki yağlarından ve özlerinden elde edilmektedir. Ersağ temizlik ve kozmetik ürünlerini kullanmaya başlayan kişiler farkı görecektirler.

18 yaşını doldurmuş herkes sistemimize bir defaya mahsus 100 tl lik alışveriş yaparak dahil olabilirler. Üye kayıtlarında mutlaka sponsor bilgisi gerekmektedir, sizi sistemimize dahil edecek sponsorunuzun bilgileri ile birlikte kendinize ait bilgileri girmeniz gerekmektedir. Bu bilgilerin doğru olmaması durumunda üyeliğiniz geçerli olmayacaktır.

Ersağ şirketler gurubu tarafından üretilen ürünleri dışardan almak yerine üye olmak size ne kazandıracak diye merak ediyorsanız eğer onu da şöyle açıklayabilirim. Sisteme dahil olduğunuzdan itibaren ürünleri %20 + %10 indirimli almaya başlayacaksınız. Yani hem sizin hem çocuklarınızın hem de gelecek nesillerin daha temiz bir çevre bırakabilirsiniz. Tabii siz de bunu çevrenizdeki insanlar ile paylaşıp yarınlarımız için olumlu bir adıma yardımcı olmak isteyebilirsiniz. İşte bu aşamada da indirimli aldığınız ürünleri %35 kar ile satabileceksiniz.

Küçük bir örnek ile anlatmak gerekirse, 187,5 TL lik siparişinizde 137 TL ödeme yaparsınız ve bu ürünleri satmak isterseniz 187,5 TL ye satabilirsiniz. Ayrıca 3 hediye ürün alırsınız. Bu 3 hediye ürünü de ortalama 60-90 TL de bu hediyelerden kar elde edersiniz. Dolayısıyla en az 110 TL gibi bir karınız olur.

Buyrun ersağ şirketler gurubu ürünlerinin temsilcisi olarak hem dünyanın geleceği için zararlı olmayan ürünler kullanmaya hem de aile bütçesine katkıda bulunmaya başlayabilirsiniz. Üstelik ne satış kotası ne de bağlayıcı bir sözleşme zorunluluğunuz hiçbir zaman olmayacak. Bir kere üye olduktan sonra isterseniz yılda bir alışveriş yapın, isterseniz 2 yılda bir. Zaten ürünlerimizi kullanmaya başladıktan sonra çevreniz de sizden hem kaliteli hem de ucuz olması sebebiyle talepte bulunacaktırlar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.