Ersağ Kozmetik Ürünleri

Ersağ Kozmetik Ürünleri
Evimizdeki kimyasalların zararları hakkında gerek yazılı basında gerek sosyal medya da pek çok şeyler okuyoruz. Peki bu yazılanların ne kadarı doğru? Ya da en önemlisi çözüm yolumuz var mı?

Peki sizler hiö fosfat ve klorun insan vücudu üzerinde nasıl bir etkiye sahip olduğunu araştırdınız mı? Bunu bulmak zor değildir. İnternete fosfatın zararlı yada klorun zararları yazdığınız da zaten karşınıza pek çok bilimsel araştırma sonucu çıkacaktır.

Bir bayanın bir temizlik günü sonunda neden kendini yorgun hisstiğini hiç sorguladınız mı? Çalışmaktan mı yoksa başka bir etkiden dolayı mı? Yada o gün neden daha fazla öksürdüğünü hiç düşündünüz mü? Yada geçmeyen bir baş ağrısının gün boyu devam ettiğini hiç düşündünüz mü? Ellerinin tahriç olduğunu görmediniz mi? Kullanırken eldiven giyildiğini görmüşsünüzdür ancak peki ya aldığınız nefesi nasıl engellediniz. Yada vücudunuzun diğer deri tabakasını nasıl kordunuz. Kıyafetinize değen bir temizlik maddesi anında kıyafeti yakıyorsa yada renk attırıyorsa acaba bu vücudunuza değerse ne olur hiç düşündünüz mü? Siz hiç içinde kurşun olan bir ruju dudağınıza sürdünüz mü?

Bunca kötü şey konuştuktan sonra akıllara tek soru geliyor çaremiz yok mu? Ersağ şirketler gurubu tarafından %100 Türk malı olarak üretilen Temizlik ve Kozmetik ürünleri pek çok firmanın aksine araştırmalar sonucunda insana zarar vermemeye çalışan ürünler yapmaya çalışan; bunu da önce Türk halkının ve devamında da tüm dünyanın kullanımına sunmuştur.

10. yılını geride bırakan ersağ şirketler gurubu bugün sadece kozmetik değil, ev temizlik malzemelerinden gıda takviyelerine kadar geniş bir yelpazede ve %100 Türk malı üretimi ile hem halkımızın sağlığı hem de ülkemizin doğal kaynaklarının korunması için ilk adımı atmıştır.

Son yıllarda giderek bilinçlenen müşteri profili sayesinde her ürünü kendi alanında liderliğe oynayan Ersağ şirketler gurubu halkımızdan aldığı destek ile giderek büyümeye devam etmektedir. http://www.ersaguyelik.info.tr bakınız.

Ersağ kozmetik ürünleri tamamen doğa dostu, insan sağlığını önemseyen, ağır kimyasallar içermeyen, üretiminin her aşamasında çeşitli testlere tabi tutulan,  tamamen organik içerikli ürünlerden oluşmaktadır. Ersağ kozmetik ürünleri hem ekonomiktir. Diğer kimyasal içerikli temizlik ve kozmetik ürünlerinin oluşturduğu kötü etkilerden uzaktır hatta ürünlerin ana maddesi olan RİTHA bitkisidir.

Sizler de bu değerli aileye gelin ve türk malı kullanmaya başlayın. Ersağ Eylül 2016 ayı göz önüne alındığında an itibari ile 450 bin üyeye sahip bir firmadır. Ayrıca Avrupa da Almanya, Avusturya gibi ülkelerde büroları olan bu büroları Belçika büro ile de desteklemeye çalışan yerli bir Türk firmasıdır.

Çalışan yerli bir türk firmasıdır. Ayrıca Kıbrıs büro ile de Kıbrıs da söz sahibi olan bir firmadır. Gördüğünüz gibi Avrupa geneline yayılmaya çalışan Ersağ için hedef artık Dünya geneline yayılmaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.