Chedjou ile yollar ayrılıyor

Chedjou ile yollar ayrılıyor
Galatasaray yönetimi performansından memnun olmadığı Kamerunlu stoper Chedjou ile yolları ayırmayı planlıyor.

Çin'den ve Fransa'dan talipleri olan Chedjou ile Galatasaray'ın yılları ayrılıyor.

Uzakdoğu’nun yanı sıra Fransız kulüplerinin de Chedjou ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Yaz döneminde bonservis bedeli nedeniyle Chedjou’dan vazgeçen Lyon ve Marsilya’nın, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli stoperi bu kez bedavaya getirmek istediği belirtiliyor.

Kontratının bitimine 6 ay kala Chedjou ile görüşmeye hazırlanan 2 kulübe karşın Galatasaray, Çin pazarına daha sıcak bakıyor. Yıl sonunda açılacak transfer dönemiyle birlikte hareketli günler geçirecek olan Çin kulüpleri, Chedjou için 2 milyon Euro civarında bonservis bedelini gözden çıkarmış durumda. Bu da, Galatasaray Yönetimi’nin iştahını kabartıyor.

Masada Denayer ismi var

Chedjou’nun yerine düşünülen ilk ismin Denayer olduğunu okurlarımıza duyurmuştuk. Sarı-Kırmızılılar, City’nin son anda Sunderland’e verdiği Belçikalı savunmacıyı tekrar kiralamaya kararlı. Sunderland’in son maçında sol bek olarak görev yapan Denayer bu durumdan hiç memnun değil. Milli takıma da çağrılmayan 21 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’a dönerek yeniden kendini kanıtlamak istiyor.

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.