İşte Murat Karayılan’ın ‘Kaçırılsın’ dediği siyahi PKK’lı teröristin cesedi

İşte Murat Karayılan’ın ‘Kaçırılsın’ dediği siyahi PKK’lı teröristin cesedi
Terör Uzmanı Abdullah Ağar, Çukurca operasyonuna dair çok çarpıcı bir bilgiyi paylaştı. Bu siyahi teröristin ifşa olmaması için bizzat baş yılan Karayılan ile yavru yılan Fehmi Atalay’ın kesin talimat verdiği söyleniyor.

Çatışmada öldürülen bir PKK’lı teröristin siyahi olmasına ve hainlerin kullandığı silahların özelliklerine dair şok detayları aktarırken şunları söyledi: “Gece 03.30’da helikopterlerle doçkaların üzerine inerek başlayan Çukurca Çağlayan bölgesindeki Han Tepe, Seni Tepe, Dağbaşı Tepe ve Kale Tepe operasyonları genişleyerek devam ediyor. Sadece bu bölgede şu ana kadar PKK’nın dağ kadrosundan 267 terörist ölü olarak ele geçirildi. Bu rakamlara PKK’lıların kaçırdıkları ve adı bilinmeyen yerlere gömdüğü ölü teröristler ve yaralıları dahil değil. Yapılan arazi aramalarında ‘kurda kuşa yem’ kaya yarıklarına sokuşturulmuş, uçurumlardan atılmış, 30-40 santim kazılan çukurlara gömülmüş teröristlere rastlanıyor.” Ağar, “Bugün itibariyle sadece Hakkari bölgesinde ölü ele geçirilen terörist sayısı 387’ye ulaştı” diye konuştu. Ağar daha sonra şöyle devam etti:

111020162220190510946_2-41.jpg

MÜHİMMATLAR GÜN YÜZÜ GÖRMEMİŞ

“Üç gün önce mühimmatlarıyla birlikte ele geçirilen 120’lik havan Amerikan malı. Mühimmatlar gün yüzü görmemiş, pırıl pırıl. Peki Mehmetçik’leri şehit eden küçük ama çok etkili Amerikan yapımı el bombalarına ne demeli? Bir de drone meselesi var. Bizim Mehmetçikler dronelerini dağda tek tek uçurabilirken PKK, 5 droneyi aynı ayda uçurabiliyor. Hem de tek bir kumandayla. Bu sistemin Suriye ve Irak’ta görev yapan ABD özel kuvvetlerinin elinde olduğu biliniyor.” Fotoğraflara yansıyan siyahi bir PKK’lıya dikkat çeken Abdullah Ağar, “Fotoğraftan anlaşıldığı kadarıyla siyahi bir PKK’lı. Mehmetçik Kale Tepe’nin eteklerine sermiş. Meskun mahal çatışmalarındaki yabancı uyruklu keskin nişancılardan sonra bu da ilginç bir ölü terörist. Bu teröristin ifşa olmaması için bizzat baş yılan Karayılan ile yavru yılan Fehmi Atalay’ın kesin talimat verdiği söyleniyor. Bu teröristin cesedini kaçırmak için PKK’lılar pek çok kere hamle yapmış ancak başarılı olamamışlar. Almaya gelenler de siyahi teröristin yanında kalakalmış” diye konuştu. Ağar ele geçirilen silahlara ilişkin de şu ifadeleri kullandı:

OPERASYONDA ELE GEÇİRİLEN ÇOK ÖZEL SİLAH

“Doçka teröristlerin elindeki en etkili yatık mermi yollu uçaksavar silahı. Bir insana geldiği zaman gövdesini ikiye bölebiliyor. Bu silahı pek çok dünya ordusu kullanıyor. Çukurca operasyonunda ele geçirilen bu silah ise çok özel. 12.7 ya da 14.5 mm’lik terörist uçaksavarlarından çok daha büyük, çok daha etkili.Ele geçen bu doçka uçaksavar da çok ilginç: Çift namlulu. Bu çap ve kalibrelerde 12.7’lik-14.5’luk- 23.5’luk onlarca doçka ele geçti.” Ağar, “DSG-YPG’nin elindeki Amerikan özel kuvvetlerinin envanterinde bulunan ve PKK’nın Suriye uzantısı DSG-YPG’ye verildiği söylenen FGM-148 Javelin güdümlü tanksavar füze sistemlerine atıfta bulunmakta fayda var. Bu gelişmiş silah sisteminin özelliği parabolik uçuş yapması. Tankı ya da zırhlı/zırhlandırılmış aracı gö- rünen en zayıf yerinden yani tepesinden vuruyor. Kısaca PKK’nın elindeki Batı Avrupa ve ABD menşeli silah ve mühimmatlar terörle mücadelemizi birebir etkiliyor, Mehmetçiklerimizin şehit ya da gazi olmasına neden oluyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.