Kocası işe erken gitmeye başlayınca her şey ortaya çıktı

Kocası işe erken gitmeye başlayınca her şey ortaya çıktı
Boşanma davası açan Gülten C. adlı kadın, “Eşim işe erken gitmeye başlayınca şüphelendim. Pencereden baktığımda apartmandan çıkmadığını görünce ertesi gün kapının gözetleme deliğinden baktım. Meğer beni yan dairedeki kadınla aldatıyormuş” dedi.

İstanbul’da yaşayan Gülten ve Oktay C. arasındaki boşanma davası ilginç iddialara sahne oldu. Eşinden boşanmak isteyen Gülten C., duruşmada söz alıp 4 yıl önce evlendiklerini ve 1 çocukları olduğunu söyledi. Eşinin son 6 ayda değiştiğini anlatan Gülten C. şunları söyledi:

“İşe yarım ya da 1 saat gibi erken gitmeye başladı. Eskiden kahvaltı hazırlardım, yer öyle giderdi. Sonraları ‘sen yat kahvaltımı işyerinde yapacağım’ diyerek ısrarla sabahleyin erken kalkmamamı istemeye başladı. Bazen o çıktıktan sonra kalkıyordum. Birkaç defa evin kapısı kapatınca arkasından apartmanın dış kapısına baktım göremedim. ‘Yetişemedim çıkmıştır’ diye düşündüm. Yine bir sabah eşim işine erken çıkmak için kalkmış ben de uyuyormuş gibi yaparak kapıyı kapatınca yataktan kalktım. Arkasından tam kapıyı açıp ‘güle güle’ demeyi düşünürken üzerimde yatak giysisi olduğu için kapının gözetleme deliğinden baktım. O anda eşimin yan daireye girdiğini gördüm.

NE BAĞIRIYORSUN!

Bir müddet bekledim. Sonra gidip kapıyı çaldım. Yan daireye yaklaşık 1 sene önce iki kız kardeş taşınmıştı. Kardeşlerin ikisi de çalıştığı için komşuluğumuz çok sıkı değildi. Gidip kapıyı çaldım. Büyük olan kardeş ‘kim o’  deyip birden kapıyı açtı. Üzerinde geceliği vardı. Ben içeri girmek istedim. Almadı. Tartışmaya başladık. ‘eşim içerde biliyorum’ diye bağırmaya başlayınca eşim kapıya geldi. Pişkin bir şekilde bana bağırarak ‘sabahın köründe ne bağırıyorsun. İşe giderken komşunun mutfaktaki su musluğu patlamış beni görünce yardım istedi’ deyince benim sinirlerim boşandı kavga etmeye başladık. Diğer apartmanda oturanlar duyunca bizi ayırdılar.”

BİR HAFTA SONRA...

Genç kadın şöyle devam etti: “Eşimle birkaç kez konuştum. Bana  ‘sen kötü düşünüyorsun aramda bir şey yok. Sadece o sabah yardım için evine girdim’ diyerek bağırdı. O güne kadar evliliğimiz boyunca duymadığım hakaretlerde bulundu.  Daha sonraları eve gelmemeye başladı. Yan dairede kalan iki kız kardeş de olaydan 1 hafta sonra kadar evi boşaltarak taşındı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum