Anlaşma sağlanırsa Süper Lig maçları şifresiz yayınlanacak

Anlaşma sağlanırsa Süper Lig maçları şifresiz yayınlanacak
İsmi henüz açıklanmayan bir İtalyan firması senelik 650 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. Eğer anlaşma sağlanırsa Süper Lig maçları reklam izlenerek internetten şifresiz yayınlanacak.

Adı sır gibi saklanan bir İtalyan firması TFF''ye 650 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. Buna göre internetten maç yayınları şifersiz yayınlanacak. Ücret ödemeyen futbolseverlerin reklam izleyerek maçları takip edebileceği, ödeme yapanların ise reklamsız izleyebileceği öğrenildi.

Süper Lig’in marka değerini arttırmak ve dünyanın her köşesine ulaştırmak isteyen Türkiye Futbol Federasyonu, inanılmaz bir uygulamaya adım atmaya hazırlanıyor. İsmi sır gibi saklanan bir İtalyan firması, futbolseverleri mutlu edecek bir öneri ile geldi. 

TFF'NİN KASASINA 650 MİLYON EURO GİRECEK

 

Yayın ve reklam gelirleriyle birlikte senede TFF’nin kasasına girmesi beklenen rakam ise 650 milyon Euro’yu bulacak. Böylece kulüpler de gelirlerinin üzerine koymuş olacak. İsteyen taraftarlar ise belirlenen rakamı ödemesi durumunda maçı televizyondan da internetten de reklamsız olarak takip edebilecek. Türkiye ve dünyanın her köşesindeki taraftarlar Süper Lig maçlarını ücretsiz takip edebilecek. Ligin izlenme oranı ve marka değeri de tavan yapacak.

CEP TELEFONLARINDAN DA İZLENEBİLECEK

Öngörülen anlaşma kapsamında GSM firmaları ile de ortaklık kurulacak. Böylece futbolseverler cep telefonlarından da maçları kesintisiz olarak izleyebilecek. Maçların her koşulda izlenebilmesini amaçlanırken, bu işten en fazla kârlı çıkacak taraf hiç şüphesiz taraftarlar olacak. Son yayın ihalesinden senelik 450 milyon dolar alan TFF de gelirini katlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.