Salih Tuna’dan “at izi it izine karıştı” uyarısı

Salih Tuna’dan “at izi it izine karıştı” uyarısı
Yeni Şafak’tan Salih Tuna, FETÖ ile mücadelede her şeyin daha da birbirine karışmaya başladığını belirterek, “FETÖ'yü tasfiye edelim derken birilerinin darbesine mi maruz kalıyoruz?” dedi.

Hükümet’e yakın Yeni Şafak yazarı Salih Tuna, FETÖ ile mücadele konusunda at izinin daha da it izine karışmaya başladığını kaydetti.

“At izi it izine karıştı” denildiği günden beri hiçbir şeyin düzelmediği gibi her şeyin daha da birbirine karışmaya başladığını belirten Salih Tuna, “FETÖ'yü tasfiye edelim derken birilerinin darbesine mi maruz kalıyoruz?” sorusunu gündeme getirdi.

Salih Tuna, at izinin it izine karışması konusunda bir de örnek vererek, “FETÖ'ye 2013'ten önce de karşı olan bir hanım kızımız, arkadaşının babasının “Bank Asya”da hesabı var diye gözaltına alınıyorsa, kriptolara meze olunuyor demektir” dedi.

Tuna’nın yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Siyasetçiler bütün ipleri 'bürokrasiye' bırakıp kendilerini açığa alırlarsa, iddia edildiğinin aksine devlete değil, bizzat siyasete “OHAL” uygulamış olurlar. Bu da siyasetin kendi kendine darbe yapmasıdır.

“At izi it izine karıştı” denildiği günden beri hiçbir şey düzelmediği gibi her şey daha da birbirine karışmaya başladı.

Mücadele başka yere doğru gidiyor, aman dikkat.

FETÖ'ye 2013'ten önce de karşı olan bir hanım kızımız, arkadaşının babasının “Bank Asya”da hesabı var diye gözaltına alınıyorsa, kriptolara meze olunuyor demektir.

Adamakıllı sorgulayalım…

FETÖ'yü tasfiye edelim derken birilerinin (NATO'cuların mı deseydim) “ağır çekim” darbesine mi maruz kalıyoruz?”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.