Gökhan Töre Beşiktaş'a dönecek mi? İşte son gelişmeler

Gökhan Töre Beşiktaş'a dönecek mi? İşte son gelişmeler
Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'da kiralık olarak forma giyen Gökhan Töre Beşiktaş'a dönecek mi? İşte yaşanan son gelişmeler...

West Ham United'da beklenen performansı gösteremeyen Gökhan Töre'nin devre arasında Beşiktaş'a geri döneceği yönünde iddialar gün geçtikçe güçlenmeye başladı.

İngiliz ekibinin sezon başında Slaven Bilic'in ısrarlarıyla 3 milyon Euro karşılığında 1 yıllık kiraladığı 24 yaşındaki kanat oyuncusu, performansıyla Ada'da hedef tahtasına kondu ve ocak ayında gönderileceği haberleri yayıldı. 

GÖKHAN TÖRE, BEŞİKTAŞ'A DÖNECEK Mİ?

Beşiktaş cephesi söz konusu haberlere temkinli yaklaşıyor. Gökhan'ın devre arasında takıma geri dönmesine sıcak bakmadığı öğrenildi. Töre'nin orada kalarak futbolunu ve yeteneklerini göstermesini isteyen siyah-beyazlıların, böylece kendisine yapılan eleştirilere de cevap vermesi gerektiğini düşündükleri ifade edildi.

SORUMLU İLAN EDİLDİ!

Premier Lig'de kötü günler geçiren West Ham United'da başarısızlığın sorumlusunu arayanlar ise Gökhan Töre'ye ağır eleştiriler yaptı. Londra ekibinin eski oyuncusu Don Hutchinson, sıkıntılı günler geçiren Londra temsilcisinin sorununun yeni transferlerin kalitesi olduğunu iddia etti. İngiliz basınına değerlendirmeler yapan Hutchinson, "Gökhan Töre ve Arthur Masuaku gibi oyuncular ne Premier Lig ne de West Ham seviyesinin yakınındaki oyuncular" ifadelerini kullandı.

SAKATLANDI... 5 HAFTA YOK

Bir yandan sert eleştirilerle karşı karşıya kalan Gökhan Töre bir yandan da sakatlıkla boğuşuyor. Tecrübeli futbolcunun, bacağının üst bölümünde yer alan uyluk bölgesinden geçirdiği sakatlık nedeniyle 5 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

(Sabah)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.