Arif Erdem 15 Temmuz gecesi Gülen'le görüşmüş!

Arif Erdem 15 Temmuz gecesi Gülen'le görüşmüş!
15 Temmuz gecesi Fetullah Gülen ile görüşen Adil Öksüz'ün yanı sıra Arif Erdem'in de FETÖ Lideriyle irtibat halinde olduğu öğrenildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kilit isimlerinden olan Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Adil Öksüz'le teröristbaşı Fetullah Gülen arasındaki bir bağlantı daha gün yüzüne çıktı. 

ADİL ÖKSÜZ 15 TEMMUZ GECESİ FETULLAH GÜLEN'LE GÖRÜŞTÜ

15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz'ün, Fetullah Gülen'e ait olduğu daha önce tespit edilen numarayla defalarca görüştüğü belirlendi. Savcılığın incelemesi sonucu Gülen'e ait 014845424.. numaralı hatla sürpriz bir ismin daha iletişime geçtiği belirlendi. 

ARİF ERDEM DE O GECE FETULLAH GÜLEN'LE GÖRÜŞMÜŞ

Bu ismin eski Galatasaray'lı futbolcu Arif Erdem olduğu ortaya çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün futbol dünyasındaki yapılanmasına ilişkin soruşturma başlatmıştı. Başsavcı Vekili İsmail Uçar koordinesinde Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Galatasaraylı futbolcular Arif Erdem, Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz soruşturmaya dahil edilerek haklarında gözaltı kararı çıkartılmıştı. Erdem yurtdışına kaçmıştı.

arif-erdem-adil-oksuz-fetullah-gulen.jpg

ARİF ERDEM İZİNİ KAYBETTİRDİ

Hakkında yakalama kararı çıkarılarak mal varlığına el konulan Galatasaraylı eski futbolcu Arif Erdem’in ailesiyle 23 Temmuz günü İpsala Sınır Kapısı’ndan çıkış yaparak, eşi Gülsüm Erdem’in ailesinin kaldığı Yunanistan’ın İskeçe kentine bağlı Şahinköyü’nde saklandığı ortaya çıkmıştı. Erdem, hakkındaki yakalama kararının ardından izini kaybettiği belirtilmişti.

(YeniŞafak)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.