Binbaşı ağlayarak 'kumpası' anlattı!

Binbaşı ağlayarak 'kumpası' anlattı!
FETÖ/PDY, kendi mensuplarını general, amiral yapıp Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) üst yönetimini ele geçirmek için muhalif gördüğü kişilere karşı ‘kumpas’ kurduğunu Binbaşı G.G.’ anlattı.

Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvurular üzerine dün oybirliği ile 7 subayın özel hayatlarının gizliliği hakkının ihlal edildiğine karar verdi. Bu karar sonrası 7 subaya orduya dönüş yolu açıldı. Bu isimlerden Binbaşı G.G.’ her şeyi anlattı.

GÖRÜNTÜLERİMİ YAYINLADILAR

 Aralık 2010’da Balıkesir 9. Ana Jet Üssü’nde istihbarat subayıydım. Üssümüzde bilgi güvenliği sorunu oluştu. Soruşturma ekibinde yer aldım, benim şifremle sisteme giren sanığın evi, işyeri arandı. 2 gün sonra bekârlık dönemimde yabancı uyruklu bir kadınla otelde çekilmiş fotoğraf ve görüntülerim FETÖ/PDY’nin desteklediğini tahmin ettiğim bir sitede yayınlandı.

O DARBECİ BENİ GÖREVDEN ALDI

 1 yıl sonra istihbarat görevinden alındım. Beni görevden alan, çiğli 2’nci Ana Jet Üs Komutanı darbeci Tümgeneral Kubilay Selçuk (Darbe girişimi sonrası Akıncı Üssü’nde yakalandı) idi.

‘GRUP SEKS YAPTINIZ MI?

 Hava Kuvvetleri Komutanlığı İstihbarat Şubesi’nde kendi arkadaşlarım tarafından sorgulandım. Bunlar FETÖ’cüymüş. Birisi dün, birisi 1 ay önce ordudan atıldı. Sorgudan sonra sınıfım değiştirildi, piyade yapıldım. “Grup seks yaptın mı? Yapmışsındır anlat. Şu devrenle çok görüşüyorsun, neden? Uyuşturucu kullanıyormuşsun, bir anlat” gibi sorular soruldu. Akabinde İzmir Casusluk davasında mağdur edildim. Eski nişanlımla olan görüntülerimi gizli kamerayla kaydetmişler. Ondan sonra Silahlı Kuvvetler’den ilişiğim kesildi.

VİCDANSIZLAR

Yılmadım. Gazi Hukuk Fakültesi’ni bitirdim. Ev borcum vardı, annem bileziklerini verdi. Birinin ekmeği alınınca ne duruma düşülürse ben de o duruma düştüm. Eşim 7.5 aylık hamileydi. Kızımın doğumunu bile beklemedi vicdansızlar.

BAŞTAN SONA KUMPAS

 Balıkesir istihbarat amirliğinden sonra yerime koydukları kişi de önceki gün ordudan atıldı. Tüm sicil amirlerim darbe girişimi sonrası FETÖ’den tutuklandı. Askeri mahkemede davamı reddeden hâkimlerin 3’ü de tutuklandı ya da ihraç edildi.

MÜCADELE İÇİN DÖNECEĞİM

(Orduya dönecek misiniz?) Hem de çok daha güçlü şekilde döneceğim. Üç mesleğim var. Ama ne avukatlık, ne iş güvenliği uzmanlığı, ne hâkim savcılık, ne de mühendislik düşünüyorum. Onların kirlettiği ordumuzu temize çıkarmak için döneceğim. 4 yıl önce ağlayarak paketlediğim üniformamı şu anda çıkardım, ütülüyorum. Çok özledim mesleğimi. (Ağlayarak) Bizi ihraç etmeselerdi 15 Temmuz kalkışmasına yanaşamazlardı bile. Bunlarla ancak biz mücadele ederiz.

EN CESURUMUZ O ÇIKTI

Nazlıgül benim devrem. Çok büyük haksızlıklar yapıldı. İçimizde en cesur o çıktı. Gururuna yediremedi. Kızım olmasaydı belki ben de intihar edecektim. Nazlıgül’ün de çocuğu vardı. İntihar etmeseydi o da dönecekti eminim. Şimdi bizim orduya dönmemiz Nazlıgül’ün ruhunu şad edecektir.

Habertürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.