Diego Simeone Ozan Tufan'ın peşinde!

Diego Simeone Ozan Tufan'ın peşinde!
Türkiye'de zaman zaman performansı eleştirilen Ozan Tufan, Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone tarafından uzun zamandır takip edildiği öğrenildi. Atletico Madrid'in genç oyuncuya sezon sonunda teklif yapacağı iddia edildi.

Milli Takım ve Fenerbahçe'nin gözdesi Ozan Tufan İspanya'nın dev kulüplerinden Atletico Madrid tarafından takip ediliyor. Ülkemizde performansı zaman zaman eleştirilen genç oyuncu için sezon sonunda teklif yapılacağı öğrenildi.

Bir dönem Arda Turan'ın da formasını terlettiği Atletico Madrid'in Ozan Tufan ile çok ciddi şekilde ilgilendiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre İspanyol devi Atletico Madrid, Bursaspor'da oynadığı dönemden bu beri Ozan Tufan'ı takip ediyor.

OZAN TUFAN'DAN VAZGEÇMEDİLER

21 yaşındaki futbolcu Ozan Tufan'ın son 3 yılda oynadığı tüm maçları mercek altına alan Atletico Madrid'in sezon sonunda teklif yapmaya hazırlandığı belirtiliyor. İspanyol basını, geçtiğimiz sezon başında da Ozan Tufan ile ilgili transfer iddialarına yer vermiş, milli futbolcu Ozan Tufan ise tercihini Fenerbahçe'den yana kullanmıştı. Ancak son gelişmelere göre Atletico Madrid, Ozan Tufan'dan vazgeçmiş değil.

PERFORMANSINI SÜRDÜRÜRSE SEZON SONUNDA TEKLİF YAPACAKLAR

İspanyol kulübünün teknik direktörü Diego Simeone'nin Ozan Tufan'ı çok beğendiği, genç yıldızın bu sezon gösterdiği performansın devam etmesi halinde yöneticilere transfer talimatını vereceği belirtiliyor.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig ve Avrupa'da 12 maça çıkan Ozan 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Fakat genç yıldız Ozan Tufan sakatlığı nedeniyle 2 ay sahalardan uzak kalacak.

SOSYAL MEDYADA DALGA KONUSU OLMUŞTU

Ozan Tufan hem gösterdiği performansla hem de geçmiş yıllarda Twitter üzerinden attığı mesajlar nedeniyle sosyal medyada sürekli gündemde olan bir isim...

Fenerbahçeli taraftarların bile sıklıkla eleştirdiği genç yıldız Ozan Tufan, buna rağmen Atletico Madrid kulübünün dikkatini çekmeyi başardı.

(Takvim)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.