Hamile kadının karnındaki bebeği çaldı

Hamile kadının karnındaki bebeği çaldı
Brezilya’da bebek sahibi olamayan bir kadın, 15 yaşında sekiz aylık hamile olan bir kadını öldürerek bebeğini çalmaya çalıştı.

İddialara göre Brezilya’nın Sao Paulo kentinde Mirian Siqueria (25) adlı çocuğu olmayan bir kadın, sekiz aylık hamile olan Valissia Fernandes de Jesus’un karnını deşerek bebeğini çalmaya çalıştı.

Polisin ifadesine göre; 15 yaşındaki hamile kadını öldüren Siqueria, işlediği cinayet sonrasında, annesinin karnından çıkardığı ölü fetüsü banyo küvetine atarak kaçtı.

Siqueria’nın kocası Mateus, genç kadının ölü bedenini evlerinin arka bahçesindeki bir çöp varilinin içinde buldu.

Hamile bir kadını ve doğmamış bebeğini feci şekilde öldürmekle suçlanan Siquiera, bebek ürünleri satan bir mağazada çalışıyor. Siquiera, arkadaşlarına ve ailesine gebe olduğunu söyledikten sonra, hamile adaylarının fotoğraflarının çekildiği bir fotoğraf stüdyosunda Valissia tanışmış. Gözü dönmüş kadın, Valissia’yı evine çağırarak ona bazı bebek ayakkabıları göstereceğini söylemiş.

Siquiera’nın kardeşi Elida’nın ifadesine göre; Siquiera’nın ‘yalancı gebelik’ rahatsızlığı olduğunu ve hamile olmamasına rağmen vücudunun gebelik belirtileri gösterdiğini ifade etti. Elida’ya göre hamile kalamadığını öğrenen Siquiera’nın gözü döndü ve bu nedenle cinayet işledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.