Gençlerbirliği Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda

Gençlerbirliği Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda
Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Ankara ekibi Gençlerbirliği'ne konuk oluyor. Peki merakla beklenen Gençlerbirliği - Galatasaray maçı ne zaman , saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Süper Lig'de geride kalan 6 haftada 14 puan toplayan Galatasaray, ligin 10 puanlı ekibi Gençlerbirliği'ne konuk oluyor. Her iki takım daha önce 90 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlardan 48'ini Galatasaray, 22'sini Gençlerbirliği kazandı. 20 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Peki merakla beklenen Gençlerbirliği - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilrsiniz...

 

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak ve müsabakada hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Mücadeleyi Lig TV canlı yayınlayacak.

GALATASARAY, FORMUNU SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olacak Galatasaray, başarılı performansını sürdürme peşinde.

Ligin ilk 6 haftasında 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 14 puan toplayan sarı-kırmızılı ekip, Ankara deplasmanından 3 puanla dönüp, zirve yarışında haftayı kayıpsız geçmenin hesaplarını yapıyor.

NAMAĞLUPLARIN DÜELLOSU

Gençlerbirliği, ilk 6 maçında 2 galibiyet ve 4 beraberlik elde edip 10 puana ulaşırken, müsabaka iki namağlup ekibin mücadelesine sahne olacak.

Galatasaray, Gençlerbirliği ile deplasmanda oynadığı son 4 lig maçını da berabere tamamlamıştı.

SAKATLAR, RIEKERINK'İ DÜŞÜNDÜRÜYOR

Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Jan Olde Riekerink, Gençlerbirliği maçı öncesi takımda sakatlığı bulunan oyuncular nedeniyle sıkıntılı.

Hollanda Milli Takımı'nda sakatlık yaşayan Wesley Sneijder'in oynama şansı bulunmazken, idmanda yer alamayan Tolga Ciğerci'nin durumu da belirsizliğini koruyor.

Milli takımlardan sakat dönen Eren Derdiyok ile Hakan Balta'nın oynamalarına engel bir durum bulunmadığı, Serdar Aziz, Nigel de Jong ve Lukas Podolski'nin ise ilk 11 başlayacak seviyede olmadıkları paylaşıldı.

Galatasaray'da Kolbeinn Sigthorsson'un da ameliyatı sonrası tedavisine devam ediliyor.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN 3 SAKATI VAR!

Ligde 5. sırada yer alan kırmızı-siyahlı takımda cezalı futbolcu bulunmazken, sakatlığı devam eden Ferhat Görgülü, Cosmin Gabriel Matei ve Marko Milinkovic, Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.

TOLGA CİĞERCİ, SARI KART GÖRÜRSE CEZALI

Galatasaray'ın başarılı isimlerinden Tolga Ciğerci, Gençlerbirliği maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde daha önce Kardemir Karabükspor, Beşiktaş ve Antalyaspor maçlarında sarı kart gören Tolga, Gençlerbirliği önünde oynayıp bir kez daha sarı kart alması halinde, 8. haftadaki Trabzonspor karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak.

GALATASARAY'IN YENİLMEZLİK SERİSİ

Galatasaray, Gençlerbirliği müsabakası öncesi son 10 resmi maçını kaybetmeyerek önemli bir seriye imza atmış durumda.

Son yenilgisini, geride kalan sezon ligin 32. haftasında evinde Beşiktaş'a 1-0'lık sonuçla alan sarı-kırmızılı ekip, ardından çıktığı 8 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupa maçında yenilgi yüzü görmedi.

Bu 10 maçlık seride 7 galibiyet ve 3 beraberlik elde eden Galatasaray, Fenerbahçe'ye karşı (1-0) Ziraat Türkiye Kupası, Beşiktaş'a karşı (normal süre 0-0, penaltılarda 4-1) TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

GENÇLERBİRLİĞİ, 5 NAMAĞLUPTAN BİRİ

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon yenilgisi bulunmayan Gençlerbirliği, seriyi konuk edeceği Galatasaray karşısında da sürdürmeye çalışacak.

İbrahim Üzülmez'in göreve gelmesinin ardından geçen yıl hızla düşme hattından uzaklaşan ve bu sezon da ligde yenilgi yüzü görmeyen Gençlerbirliği'nin, 4 beraberlik ve 2 galibiyetle 10 puanı bulunuyor.

Gençlerbirliği, lider Medipol Başakşehir, Beşiktaş, Osmanlıspor ve Galatasaray ile ligin yenilmezleri arasında yer alıyor.

MUHTEMEL 11'LER

GENÇLERBİRLİĞİ
Johannes Hopf 
Ahmet Oğuz 
Ante Kulusic 
Ahmet Çalık 
Uğur Çiftçi 
Selçuk Şahin 
Abdul Khalili 
Guy-Michel Landel 
Aydın Karabulut 
Serdar Gürler 
Bogdan Stancu

GALATASARAY
Fernando Muslera
Sabri Sarıoğlu 
Aurelien Chedjou 
Hakan Balta 
Lionel carole 
Tolga Ciğerci 
Selçuk İnan 
Yasin Öztekin
Lukas Podolski
Armindo Bruma 
Eren Derdiyok

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.