Enes Ünal'dan bir gol daha

Enes Ünal'dan bir gol daha
Eredivisie'nin 9. haftasında Twente, Enes Ünal'ın bir gol attığı maçta sahasında PEC Zwolle ile 2-2 berabere kaldı. Gol krallığında zirvede bulunan Enes, ligde 7. maçında 7. golünü attı.

Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) takımlarından Twente, milli oyuncu Enes Ünal'ın da gol attığı maçta sahasında PEC Zwolle ile 2-2 berabere kaldı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin bu sezon için Twente'ye kiralık verdiği 19 yaşındaki Enes Ünal, takımının evinde PEC Zwolle ile oynadığı 9. hafta maçına ilk 11'de başladı.

Enschede kentindeki De Grolsch Veste Stadı'nda oynanan maçta Twente, 10. dakikada Mateusz Klich'in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk ekip, Youness Mokhtar'ın golüyle 40. dakikada durumu 1-1'e getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci devrede ataklarını sıklaştıran Twente, milli futbolcu Enes Ünal'ın 77. dakikada kaydettiği golle 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. Gol krallığı yarışında zirvede bulunan Enes, ligde 7. maçında 7. golünü attı.

PEC Zwolle, 84. dakikada Django Warmerdam'ın bulduğu golle skoru tekrar dengeledi ve mücadele 2-2'lik eşitlikle tamamlandı.

Bu sonuçla puanını 14 yapan Twente, 7. sıraya yerleşti. PEC Zwolle ise 6 puanla 17. sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.